zaterdag 18 september 2010

My Favourites in Make-up Removing

Photobucket
Ik ben lang op zoek geweest naar een fijne make-up remover. Eén die zijn werk goed doet en lief is voor mijn gevoelige huid.
Ik heb tijden achter elkaar de milk en tonic van Nivea gebruikt, voor de droge en gevoelige huid. Deze deed het re-de-lijk. Toen hij op was besloot ik dan toch voor een nieuw product te gaan; dus we gingen op zoek!
Toen ik deze mooie roze removers van Garnier Skin Naturals zag staan, was ik om!

Photobucket

De reinigingsmelk bevat rozen extract en wordt omschreven als een 'complete reinigingsmelk'. Hij beloofd de huid te hydrateren en is geschikt voor de ogen en het gezicht.
De tonic bevat ook rozen extract en pro-vitamine B5 (deze heeft een hydraterende werking; houdt vocht vast en voorkomt uitdroging). De tonic wordt omschreven als een kalmerende tonic met vitaminen die zorgt voor een zachte en comfortabele huid en die geen alcohol bevat.
Plusplusplus punten zeg ik! 
Met de reinigingsmelk haal ik zonder moeite mijn make-up eraf. Zelf mijn ooglooks verplaatsen zich bijna moeiteloos naar het wattenschijfje. Ook met mascara heeft de reiniger geen problemen. Waterproof is wel wat lastiger, maar de melk beloofd hier ook niks over. Prima dus! De milk is heel zacht voor je huid. Hij prikt niet en glijdt lekker over je gezicht heen.
De tonic gebruik ik na de melk, om de restjes melk en make-up weg te wissen. Dit gaat makkelijk en wat voelt deze tonic lekker fris en schoon aan! Beide producten ruiken naar rozen. Heerlijk!
They do the trick for me! Heel duur zijn ze niet, de melk en de tonic kosten beide €4,49.

Photobucket
Links de zachte zijde, rechts de honingraatstructuur

Tegelijk met de removers, ontdekte ik de nieuwe wattenschijfjes van Demake'Up, DUO+. Watjes die beloven de make-up makkelijker te verwijderen door de honingraatstructuur van katoendraadjes. De ene zijde is wat ruwer door de draadjes, maar niet vervelend voor je huid. En jawel; hij verwijderd door de katoendraden beter! Hij neemt meer make-up in één keer mee. Heel fijn; De andere kant van de schijfjes is zacht. Fijn als je niet zoveel make-up op hebt of gewoon je gezicht wilt verfrissen met de tonic na een make-uploze dag. Eigenlijk kan ik hier kort over zijn; géén ander wattenschijfjes meer voor mij!
Ze pluizen niet, zijn zacht en effectief en that's what we need, toch?
De wattenschijfjes van Demake'Up zijn er in twee formaten, groot en normaal.


Photobucket
Een groot schijfje

Photobucket
Een klein schijfje

Ik gebruik de grote voor mijn hele gezicht en de kleintjes voor mijn ogen. Maar dit kun je natuurlijk zelf zo invullen dat het prettig werkt voor jou. De  kleine wattenschijfjes van Demake'Up kosten €1,82 per zakje en de grote ovale wattenschijfjes kosten €1,94.

Heb jij favoriete make-up removers? Share!

6 opmerkingen:

Marjolein zei

Klinkt allemaal superfijn! Ik gebruik zelf de remover van Bourjois, die vind ik ook fijn. Behalve die met 2 kleuren, die is zo vies vettig!

Jorna zei

Ik heb eens zo'n remover gehad met 2 fasen, van L'Oréal, zelfde vettige boel. Haha.
Ik heb nog nooit een remover van Bourjois gehad. Maar die bevalt goed dus?

Sam zei

Klinkt heel fijn!

Zelf gebruik ik olijfolie op de manier van Beautygloss: watje nat maken en dan olijf olie flesje op de kop en afstrijken.
Werkt hartstikke prima en verwijderd alles. Waterproof weet ik niet; gebruik ik niet!
Is ook niet vettig als je daarna met de achterkant (dus zonder olie) er nog even over heen gaat.

Mijn watjes zijn gewoon van kruidvat zelf, werkt prima voor mij, pluist niet =)

Jorna zei

Olijfolie heb ik nog nooit getest! Toch maar eens gaan doen. Ben heel benieuwd, na alle lovende woorden! :)

kim zei

Babyolie helpt ook al zeg ik het zelf!
En ik zal vragen of mijn moeder de reinigingslotion wilt kopen. Bedankt voor de tip

Anoniem zei

Zo te zien zit er een goeie textuur in die pads. Is ook heel belangrijk. Liefs, xxx