woensdag 15 september 2010

Chanel 'Inimitable Intense' mascara bij de Glamour!

Photobucket

Glamour viert haar 5e jaar en dat viert ze groots! Het blad is een keer zo dik, bevat de 20% korting voor verschillende (veel!) winkels tijdens de National Glamour Day op zaterdag 2 oktober én bevat een Chanel Inimitable Intense mini mascara met een leuk Chanel notitieblok.

Photobucket
Het notitieblokje met daarin de Chanel mascara. Heel origineel!

Het blokje bevat blanco scheurpapiertjes en op de plek waar de mascara zit, kun je met wat gepuzzel en gepas natuurlijk ook een ander item (een pennetje, bijvoorbeeld) stoppen. Heb je direct alles bij je als je dingetjes wilt noteren.

Photobucket

Photobucket
Het Chanel logo op de dop, net als bij andere cosmeticaproducten van dit merk

Photobucket

'Inimitable Intense'
is de nieuwe mascara van Chanel wat een 'multi purpose' mascara is. De vernieuwde versie van de al bestaande 'Inimitable' mascara, dus. Hij beloofd intens zwarte wimpers (in de kleur '10 Noir, that is), langere, vollere wimpers die perfect gesepareerd zijn en goed in de krul blijven zitten.

Photobucket

Het borsteltje is gemaakt van polymeer, zoals bijna alle nieuwe mascara's, vandaag de dag. Hij heeft klein stekeltjes waardoor je makkelijk en goed bij elk wimperhaartje komt. Ook bij de haartjes in je ooghoeken door het spitse puntje aan de borstel.

Dit is de eerste mascara van Chanel die ik ooit heb geprobeerd en... Ik ben zo hard fan geworden! Hij doet meer en meer en meer en daar houd ik van! Een alles-in-1 mascara die verdacht dicht in de buurt komt van mijn alltime favourite 'False Lash Effect' mascara van Max Factor.
Hetgene wat ik nóg fijner vind aan deze mascara is het handzame smalle borsteltje, die brengt zo fijn, makkelijk en precies aan zonder knoeien!

De proef op de som:
Photobucket
Zonder mascara

Photobucket
Met Chanel 'Inimitable Intense' mascara

Impressive of impressive?! Ik ben verliefd! Enige puntje wat me nog een béétje tegenhoudt naar de winkel te rennen, is de prijs; de Chanel 'Inimitable Intense' mascara kost €28,00. Hij is naast zwart ook verkrijgbaar in bruin en blauw.
De nieuwe Chanel mascara is verkrijgbaar bij de ICI Paris XL, Douglas, Sephora, De Bijenkorf en bij verschillende luxe parfumeriën en drogisterijen (DA).

De Chaneltester zit niet bij alle uitgaven van de Glamour, dus goed kijken; Hij valt niet te missen! De Glamour kost €3,95 en naast de Chanel mascara is het een leuk blad vól korting (20%) bij verschillende winkels tijdens de National Glamour Day op zaterdag 2 oktober. Alléén maar pluspunten voor de Glamour, deze maand!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

HEEL mooi. Ik moet dat tijdschrift echt nog halen. Misschien vandaag even. Liefs, xxxx

Jorna zei

Echt een tip! Niet alleen de Chanel mascara, maar het hele blad incluis de korting op de NGD 2 oktober!