woensdag 15 september 2010

Rouge Coco de Chanel '19 Gabrielle'

Photobucket

Nog meer Chanel vandaag! Een item wat elke vrouw eigenlijk zou moeten hebben; een rode lipstick van Chanel. Ik koos voor een rode lipstick uit de 'Rouge Coco' collectie in '19 Gabrielle'. Een classy red!

Photobucket

Photobucket

Ik had de lipstick al een poosje voordat ik ook maar dacht aan het starten van een blog. Vandaar dat de lipstick al wel gebruikt is. Hoe kan dat ook anders want hij is zóóó mooi!
De lipstick komt in een prachtig zware luxe huls. Zoals we gewend zijn van Chanel met veel shiny zwart en een gouden randje. Het Chanel-logo staat weer in het wit op de dop. Classy!
'Rouge Coco' is een serie met lipsticks waar Chanel in het voorjaar mee uitkwam. De serie telt maar liefst 30 (!) verschillende tinten.
Maar wat maakt 'Rouge Coco' nu anders dan de andere lipsticks van Chanel? De lipsticks uit deze serie zijn een ode aan Mademoiselle Gabrielle Coco Chanel, de founder van het merk. Elke lipstick draagt dan ook een naam die betrekking heeft op haar.
Verder geeft de lipstick een zacht glossy look met hydraterende bestanddelen. De lipstick ruikt naar rozenblaadjes en brengt aan als een lipbalm. Hij voelt zo fijn aan op je lippen! De houdbaarheid is prima, maar door de romige textuur houdt hij minder lang als een wat meer uitdrogende lipstick.
Opzich prima, want dan kun je je Chanel nog eens uit je tas toveren om bij te stiften. Helllo luxe gevoel!

Photobucket
Mooi ingeslepen text in de stift zelf

De lipstick is ontworpen om vrouwen weer meer lipstick te laten dragen, wat sterk is verminderd sinds het lipgloss-tijdperk zich aandiende.
Het aanbrengen zou een piece of cake zijn, wat niet voor mij geldt. Ik ken veel meiden die het lastig vinden een lipstick netjes aan te brengen. Zo'n meid ben ik opzich niet. Wat ze met deze lipstick gedaan hebben dat ik het wel lastig vind, blijft voor mij een raadsel.
Dat is dan ook het enige nadeel aan dit mooie Chanel stiftje, als je de prijs even niet meerekent. Hij kost wel een flinke duit. €28,50 moet je ervoor neerleggen.

Photobucket
Zie je de mooie satin shine?

Op de foto komt hij iets feller over dan hoe hij is. Hij is ietsje donkerder rood, minder oranje-rood. Echt de kleur zoals je die ziet in de huls.
Ik kocht mijn exemplaar voor $19.00 bij de webshop Brigette's Boutique, een wholesale met leuke aanbiedingen! Je moet er wel net tegenaan lopen. BB heeft goede service, ik heb er al meerdere keren besteld. Moeilijk kiezen met al die leuke merken (Lancome, MAC, Bobbi Brown, MUFE, D&G, Givenchy en nog meer). Mocht je de webshop nog niet kennen, neem dan zeker eens een kijkje.

Chanel is verder te koop bij Sephora, ICI Paris XL, Douglas, de Bijenkorf en andere luxe parfumeriën en de grotere luxe drogisterijen (DA).

2 opmerkingen:

Xibalba zei

Prachtige kleur! Netjes aangebracht ook.

Jorna zei

Dankjewel. :)