woensdag 29 september 2010

Essence 'Silky Touch Blush' in '20 Babydoll'

Photobucket

Een ander nieuw product uit de vernieuwde vaste collectie van Essence in de 'Silky Touch Blush'. Lieve kleurtjes in een handzaam klik-doosje.
De blushes van Essence ken ik alleen uit de LE's die ze af en toe uitbrengen.
Ik zag deze in het schap staan, tijdens mijn zoektocht naar de nieuwe Essence producten, en besloot de kleur '20 Babydoll' van deze 'Silk Touch Blush' mee naar huis te nemen. Deze blush komt in 4 verschillende tinten, '10 Adorable', '30 Secret IT-Girl', '40 Natural Beauty' en de '20 Babydoll', dus.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Mooie print in het poeder gepressed

De poeder van deze blush is inderdaad erg zacht en voelt fijn aan op je huid. De blush beloofd je dat je de hele dag een frisse tint op je wangen zult dragen.
De prijs weet ik niet meer precies, maar hij zal ongeveer €1,99 gekost hebben. Ik ben het bonnetje kwijt... :$

De kleur '20 Babydoll' geeft een hele natuurlijke look. Hij heeft een beetje de kleur van je wangen, wanneer je een blokje hebt gerend. Een frisse blos dus!
Maar hoe is het pigment van deze cheapy blusher?

Photobucket

Photobucket

De pigmentatie is prima en de blush is niet brokkelig. Op de foto's van de blush, hierboven, had ik de blush al eens gebruikt. Kun jij het zien? Het poeder heeft een fijne structuur en laat niet onnodig veel poeder los, zoals je dat vaak ziet bij goedkope blushes.
'20 Babydoll' is erg draagbaar; een mooie natural kleur, die je net dat beetje meer geeft.
De kleur is buildable, de intensiteit van de kleur kun je dus zelf goed controleren door meer of minder aan te brengen. Hij blend goed uit, zonder dat het poeder op je wangen in het niets is verdwenen.
Of hij echt de hele dag op zijn plek blijft zitten, kan ik niet zeggen. Maar ik ben nog maar weinig blushes (duur of goedkoop) tegengekomen die die belofte nakomen.

Ik weet eigenlijk geen nadeel aan deze 'Silk Touch Blush' van Essence. Het enige nadeel zou kunnen zijn dat er maar 2 van de 4 tinten roze zijn; deze kleur en '10 Adorable', waarvan ik vrees dat die voor veel mensen te licht is (echt pale pink!).

Essence is te koop in de grotere Kruidvat en Trekpleister-filialen. De 'Silk Touch Blush' kost ongeveer €1,99 (geloof ik, pin me er niet op vast!!). Zeker een product wat een kijkje waard is!

Note; Vanmiddag (laat in de middag, dat wel) een look waarin deze blush ook voorbij komt!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik vond deze blush wat minder. Hij breekt heel gauw in 100 stukjes zodra je met de kwast het wil aanbrengen. Liefs, xxxx

Jorna zei

Dan heb je waarschijnlijk een te harde kwast gebruikt, of je drukt te hard op je poeder.
Gewoon sweepen is voldoende.
De blush ziet er niet erg breekbaar uit, tenzij je hem laat vallen, natuurlijk.
Heb hem al meerdere keren zonder scheur-vertoningen gebruikt. ;) (Oh, en met een kwast. Natuurlijk!)

De post met de look wordt even later gepost (avond vrees ik, anders morgen). Kom net uit de garage en moet vanavond weer werken. Sorry babes!

Loeder zei

oh deze had ik nog niet gezien, ga gauw even kijken bij het kruidvat ziet er leuk uit, leuk prijsje ook :)

Jorna zei

Ja, pin me er niet op vast hoor! Ik weet de prijs niet helemaal precies meer. :\
Goed spulletje en redelijke kwaliteit voor zo'n cheapy blusher!