dinsdag 28 september 2010

GOSH 'Light 'n Shine' Lip Glaze in '02'

Photobucket

Vandaag heb ik de GOSH gloss van mijn moeder even meegenomen naar huis voor foto's en swatches. Dit is, net als de GOSH gloss waar ik gister over schreef, een 'Light 'n Shine' Lip Glaze.
Deze lipgloss heeft, net als de kleur '03' uit dezelfde lijn, twee LED-lampjes in het dopje, en een spiegeltje op de zijkant van het flesje.
Ikzelf vind dat niet echt nodig, zoals jullie gisteren al konden lezen. Wat ik wel heel gaaf vind, is het product zelf. De 'Light 'n Shine' Lip Glazes lijken vrij veel op de geroemde 'Dazzleglasses' van MAC.
De glossjes zitten propvol mooie glittertjes en shimmertjes, wat ze een bijzonder drugstore product maken.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Deze kleur knalt er wat meer uit dan de '03'. De foto's doen de tint niet echt eer aan. Hij heeft, in het echt, een wat diepere, donkere kleur. De kleur op de lippen-foto, komt wel aardig overeen met de werkelijkheid.
Een waasje kleur met héél véél mooie glimmers! Doordat deze gloss meer een 'kleurbasis' onder de shimmers heeft, is hij iets lastiger op te brengen. Je schuigt, tijdens het opbrengen, de kleur wat meer heen en weer op je lippen. Een likje extra is genoeg om de kleur gelijkmatig te maken.
Geen gloss die je even snel opsmeert in een wiebelbus, hetzelfde verhaal als bij de Jip&Janneke 'Fuchsia' gloss.
Deze gloss is wel sneller gelijkmatiger op te brengen dan de J&J lipglos, waarbij je blijft glijden met kleur.
En... Hij is gewoon zó mooi! Ik geloof dat ik hem nog maar even hier laat en hem over een poosje pas weer terug breng, haha,

De 'Light 'n Shine' Lip Glaze van GOSH, is er in 6 verschillende tinten. Hij kost €7,95, en wat mij betreft is dat een prima prijs voor het product!

GOSH is verkrijgbaar bij de grotere Kruidvat filialen.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Heel mooi. Wat handig dat er een spiegeltje bij zit. Dat word dus nooit meer zoeken in je tas naar een spiegel met deze lipgloss. Liefs, xxxx

Jorna zei

Opzich is het idee goed ja, haha. ;)

The Color Swirl zei

Ik heb die ook en vind hem erg fijn. Vind het lampje erin trouwens erg TE :P

Jorna zei

Haha, ja het is een beetje zo van 'Kijk mij, high-tech mijn lipglossss doen'. Ai. :\