maandag 27 september 2010

GOSH 'Light 'n Shine' Lip Glaze in '03'

Photobucket

Tijdens de 1+1 gratis actie van GOSH, een poosje terug, kreeg ik deze pretty lipgloss van mijn mama. Zij heeft ook een Light 'n Shine Lipglaze. Heb hem al proberen te fotograferen, maar door het treurige weer worden de kleuren niet zoals ze moeten zijn. Die houden jullie nog te goed (deze foto's had ik al gemaakt, met wat mooier weer).
Dit glossje in '03' viel me direct op. 'Hij lijkt verdacht veel op MAC's Dazzleglass in 'Baby Sparks' dacht ik nog. Mijn favoriete Dazzleglass die een beetje op dreigt te raken... Ai! Ik vond dit een goede vervanger, helemaal toen ik hem naast mijn 'Baby Sparks' flesje hield. Helemaal gelijk zijn ze niet, maar ze komen verdacht dicht bij elkaar in de buurt (zal nog eens een dupe-artikel maken over deze twee glossjes, als het weer buiten wat beter is, haha).

Photobucket

De lipgloss heeft een spiegeltje op de zijkant van het flesje en twee LED-lampjes in de dop. Voor mij hoeft het niet zo... Ik was dit weekend uit, nam deze gloss mee, en wilde even bijsmeren. Mijn vrienden lagen in een deuk; 'Wat is dát?!?'. Ikzelf vind het ook nogal wat; je staat eigenlijk gewoon voor lul. :P
En de lampjes uitdoen, dat gaat helaas niet. Jammerdebammer, hehe! Het spiegeltje is wel handig, maar ik hoef voor het opbrengen van lipgloss geen spiegeltje te gebruiken. Voor lipstick is dat weer anders. ;)

Photobucket
Twee LED-lampjes in de dop

Photobucket
(Donkere) Close-up van het flesje

De makers van deze gloss hebben niet alleen de kleur en finish van deze gloss gejat van MAC, ook de typische vanillegeur en het zachte, harige kwastje zijn afgekeken. Je ziet wel dat de kwaliteit van het kwastje minder is dan van een echte Dazzleglass. Maar daar is het prijsverschil ook wel naar.
Voor een Dazzleglass van MAC betaal je €19,00 en voor deze GOSH Lip Glaze moet je €7,95 uit je portemonnee opduikelen. En, er zit ook nog eens een tikje meer product in de GOSH variant.

Photobucket
Sparklieees! <3

De lipgloss heeft een bleekroze, transparante basis met véél lieve, subtiele, shimmertjes erin. De gloss is heel draagbaar, net als 'Baby Sparks' van MAC. Dus, als je op zoek bent naar een soort-van dupe van deze Dazzleglass, dan is deze GOSH variant een betaalbare optie!
Hij blijft goed zitten, plakt minder dan een 'echte' Dazzleglass en je hebt een zelfde soort resultaat na het opbrengen.

De 'Light 'n Shine' Lip Glaze van GOSH, is er in 6 verschillende tinten. Hij kost €7,95, en wat mij betreft is dat een prima prijs voor het product!
GOSH is te koop bij de grotere Kruidvat filialen.

Zou jij voor een dupe gaan of koop je liever 'het echte werk'?
(...En ben ik nou de enige die de lampjes zo 'lullig' vind?)

5 opmerkingen:

Sam zei

Die lampjes zijn ook benullig :P
Komopzeg, heb je extra licht nodig voor een lipgloss? ^^

Appel Cider Azijn haal je trouwens bij de Tuinen.
Dr was actie en volgens mij was het toen 5 euro voor een grote glazen fles. Dr zit een geel label met groene blaadjes omheen, hehe.

Okee.. alle kleuren van de vlaggen op de wereld? Misschien wel een mooie diepe gedachte, maar niet meteen waar je aan denkt als je die hoed zo ziet! :P

Marjolein zei

Hahaha ik vind die verpakking wel grappig, met de lichtjes :p maar echt nuttig lijkt het me niet. Ik vind het wel een mooi kleurtje!

Anouk zei

Hij is erg mooi, maar vind het toch best prijzig. Maar met zo'n kortingsactie van GOSH is het wel te doen.

mysterious.brunette zei

ja, die lampjes zijn misschien handig op een feestje ofzo maar anders... beetje nutteloos he. wel een mooi kleurtje.

Anoniem zei

Dat klinkt heel goed. Ik ben weg van de kleur. Jammer dat het zo'n raar kwastje heeft. Dat vind ik nooit zo fijn. Liefs, xxxx