dinsdag 14 september 2010

Lady GaGa @ MTV VMA's 2010

Photobucket

MTV stond gisteravond in het teken van de VMA's, het event dat afgelopen maandag plaatsvond in Los Angeles.
En de VMA's stonden in het teken van Lady GaGa, die maar liefst voor 13 (!) categorieën genomineerd was! Uiteindelijk is ze als grote winnaar naar huis gegaan met 7 awards, waaronder; Best Pop Video, Best Female Video, Best Dance Video en de award waar het iedeereen om te doen was; Best Video of The Year, allemaal voor haar superhit 'Bad Romance' .
Gaga is natuurlijk hét fenomeen van de afgelopen twee jaar (of is het inmiddels als 3 jaar?) en I absolutley looove her!
Ook tijdens de VMA's trok ze flink de aandacht in haar outfits. Dit jaar had Gaga wel iets heel speciaals aan... Dat straks, kijk eerst mee naar haar 'White Carpet Outfit'.

Photobucket
Gaga droeg een jurk uit de laatste collectie van Alexander McQueen, met de typerende McQueen schoenen eronder, in slangenprint!:

Photobucket


Photobucket
Na de eerste award die ze in ontvangst had genomen, verscheen ze in deze grootse zwarte Armani jurk, met bijpassend hoofddeksel; Very Gaga-like!

Maar daarna... verscheen Lady GaGa in de volgende outfit;
Photobucket

Photobucket

Photobucket
Een échte vlees jurk (en schoenen en hoofd'lapje')! Ontworpen door Franc Fernandez.

Ik vind het ietwat luguber maar tegelijk wel heel gaaf! Echt iets voor Gaga! En zij kan het ook gewoon maken, als Britney Spears dit zou doen zouden ze haar direct in een separeercel gooien.
GaGa rocks!!

Wat vinden jullie van GaGa's VMA outfits?

2 opmerkingen:

Marjolein zei

Apart :p ik vind de zwarte jurk wel leuk, maar de rest..

Jorna zei

Hahaha! Ik kan me er iets bij voorstellen. ;)
Ik zou het zelf ook zo één, twee, drie niet kiezen. Maar wel heel erg Lady GaGa! Zelfs mijn moeder moest gniffelen om de vleesjurk. :P