dinsdag 14 september 2010

Review: MAC Mineralize Blush 'Gleeful'

Photobucket

Mijn laatste MAC aanwinst kocht in vorige week in de MAC counter in Groningen. Ik wilde eigenlijk gewoon even neuzen en de laatste LE (Fabulous Felines) bekijken. Deze vond ik eigenlijk weinig boeiend. Toch bleef het niet bij 'gewoon neuzen', bijna onmogelijk ook bij MAC, en ik kocht mijn tweede Mineralize blush in de kleur 'Gleeful'. Deze blush zit gewoon in de vaste collectie.

Photobucket

Ik vraag me af waarom deze kleur me niet eerder is opgevallen. Hij is heerlijk peachy met gouden shimmertjes erin. Hij wordt door MAC omschreven als een 'Deep dirty blue pink with golden pearl'.
Nadat de MUA 'Gleeful' bij me had aangebracht was ik om! Ik nam de blush, stevig in mijn hand geklemd, mee naar de kassa.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

'Gleeful' is wel een tikje brokkeliger (als in; er komt veel los poeder vrij wanneer ik er met mijn kwast overheen 'sweep') dan 'Gentle'. Even voorzichtig zijn dus.
Vind de kleur zo mooi! Wanneer je hem lichtjes aanbrengt met een blush- of stipplingkwast, is de kleur heel mooi natuurlijk en geeft hij een frisse blos met wat glans. Me like a lot!

De Mineralize Blushes van MAC kosten €22,00 en zijn dus iets duurder dan een 'gewone' poederblush (die kosten €19,50). Ze zijn niet goedkoop maar voor het geld krijg je een hoop terug. Ik denk niet dat ik deze Mineralize Blush ooit op krijg, there's like a WHOLE lot inside!
Deze mooierd zul je zeker nog tegen gaan komen in FOTD's.

MAC is te koop bij MAC counters en stores.

6 opmerkingen:

Xibalba zei

Wauw ziet er erg mooi uit. Ik ga ook het liefst naar Groningen voor MAC. Werken hele leuke meiden.

Jorna zei

Dat klopt! Vind het alleen zo jammer dat de MUA's (eigenlijk in alle MAC counters waar ik geweest ben) veel meer met zichzelf bezig zijn qua tutten. :\ Maar dat neem ik dan maar voor lief. ;)

Marjolein zei

Is het raar dat ik deze al zou kopen voor een deel van de naam (Glee)? :p Zeker een mooie blush!

Jorna zei

Hahahaha! :) Als je daarnaast de kleur te gek vindt, zou ik het zeker doen. Wie komt het te weten. (Nou ja, nu val je wel een beetje door de mand, natuurlijk! ;))

Anoniem zei

Heeel mooi. Bedankt voor de swatch. Hij lijkt niet echt brokkelig. Wel een mooie kleur. Liefs, xxxx

Jorna zei

Brokkelig, brokkelig... Er komt in elk geval veel los poeder vrij als je 'm op je kwast doet. Hij is wat zachter van structuur als 'Gentle'.