dinsdag 21 september 2010

LUSH 'Iridescent Glitterbug'

Photobucket

Toen ik afgelopen december in Londen was met mijn moeder (shoppingspreee!), moest ik ook even de LUSH in. Ik kocht daar een 'Sweetie Soap stack' met drie heerlijke zeepjes en deze grappig glitterende kever. I felt in love with the way it sparkles!
Af en toe vergeet ik dit product, hij zit namelijk in de papieren Lush zak, bij het laatst overgebleven 'I Should Coco' zeepje. Dan moet ik even in de zak kijken en sniffen en dan herriner ik me de 'Glitterbug' weer!
Dat het geen 'elke dag product' is, mag alvast duidelijk zijn. ;)

Waar gebruik je de 'Glitterbug' voor?
Je gebruik hem als een soort solid bodybutter/lotion/massage bar. De bug bevat shea butter en cocoa, twee ingredienten die je huid verzorgen en hydrateren. De 'Glitterbug' zorgt voor een zachte, soepele en flexibele huid met iets extra's. Een sparkly skin treat dus! Ook leuk voor de vriendjes, roze glitters. Hehe! :D

Waar ruikt hij naar?
De Glitterbug ruikt naar rozen, zoete vanille en neroli, wat gemaakt is van de kleine bloemetjes in citrusbomen.

Glitters dus?
Oh HELL YEAH! En wat voor glitters!  Lush zelf omschrijft het product als één van de meest magische producten die ze in het assortiment hebben, dóór die glitters! De glitters zijn mauve(paars/roze), zilver en blauwachtig. Het is net fairy dust! De glitters zitten in een doorzichtige basis en zijn eenvoudig van je lichaam te wassen met zeep en een washandje, onder de douche.

Hoe gebruik je de 'Glitterbug'?
Je verwarmt hem in je handen en smeert met je handen je lijf in (wel uitkijken, smelt-gevaar!). Je kunt de bug ook rechtstreeks over de huid wrijven. Dat vind ik zelf prettiger. Wel even uitsmeren, dan verdelen de sparklies maar ook de verzorgende ingredienten goed over je huid. De glitterbug kan zelfs in je haar, al zou ik dat zelf niet snel doen (iets met glittergel en spray toen ik 8 jaar was, wat er niet zo één, twee, drie uitgewassen kon.... Haha!).

Photobucket

Photobucket
Close-up

Photobucket
Swatch, één veegje met de 'Glitterbug' over de rug van m'n hand

Photobucket
Swatch, één veegje met de 'Glitterbug' over de rug van m'n hand

Note: De foto's laten de glittertjes minder subtiel en mooi uitkomen dan in het echt. Het verschilt per lichtinval of je de glitters wel of niet ziet.


En wat zegt LUSH verder over dit product?
'Sommige mensen gebruiken deze bar om hier en daar een klein accent aan te brengen van paarse, blauwe en zilveren glitters. Anderen willen geen bloot plekje wat die avond (of morgen, wie zijn wij om daar over te oordelen) getoond gaat worden glitterloos laten. Je kunt het zelfs door je haren wrijven. Misschien dat je zelfs wel minder gaat dragen, zodat je meer plaats hebt om te glitteren. Wij zijn voor de gevolgen uiteraard niet verantwoordelijk.'

Mijn conclusie:
Een heel mooi, meisjesachtig product. Tijdens een strandfeestje of nachtje stappen is de bug heel fijn! Hij geeft je net iets extra's, iets feestelijks. Alledaags is het product dus niet door al die glittertjes. Maar dat maakt niet uit, daardoor blijft de 'Glitterbug' speciaal en zul je elke keer dat je je wél insmeert met de bug weer even een meisje voelen door al die mooie sparklies!

Verkrijgbaar:
Je kunt de 'Iridescent Glitterbug' kopen in de LUSH winkels of online op de website van LUSH.
Test hem in elk geval eens uit, wanneer je in een LUSH winkel bent; It's soooo pretty! <3
 
Een 'Glitterbug' (een kevertje van 30 gram) kost €7,50 en is 100% vegan.

Zou jij de 'Glitterbug' van LUSH gebruiken?

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Nee, voor mij te veel glitter. Het ziet er wel schattig uit. Lush ruikt ook zo lekker. Liefs, xxxxx

Jorna zei

Heel praktisch is het product ook niet, echt voor speciale gelegenheden waarbij een extra beetje sparkle leuk is. Hij ruikt heerlijk inderdaad!

Charlotte zei

Ik ben zelf niet zo'n glitterliefhebber, maar hij geeft precies wel veel glitters af! Leuk!