dinsdag 21 september 2010

My First Opinion; Andrélon 'Nachtwonder'

Photobucket

Vandaag de kick-off van een nieuwe rubriek op Fabulously Beautiful; 'My First Opinion'. Mede Beauty-bloggers kennen het vast wel; Je hebt een product getest, maar eigenlijk nog niet lang genoeg voor een echt review. Toch zit het product je hoog en wil je er alvast iets over kwijt.
Zo ook ik, na een nachtje geslapen te hebben met het nieuwste product uit de Andrélon haarverzorgingslijn; Intensieve Nachtconditioner 'Nachtwonder'. Ik moét er iets over kwijt, en nee dat kan niet wachten tot de review. Vandaar een klein voorproefje op de echte review van dit product. Mijn eerste mening over de Andrélon 'Nachtwonder'!

Photobucket

Gisteren probeerde ik het product voor het eerst, op droog haar. Zoals omschreven op de tube (die jullie natuurlijk uitgebreid voorgeschoteld krijgen in 'het echte review', net als alle andere details over het product), is dit prima mogelijk en is het niet nodig om je haar van te voren te wassen (dat had ik 's ochtends immers gedaan). Zo gezegd, zo gedaan.
Ik had behoorlijk wat product nodig, het leek of mijn haar het op zoog als een spons! Misschien gaat het aanbrengen op nat haar gemakkelijker en economischer.
Na een half uur was het meeste product ingetrokken, al voelde het wel ietwat vettig aan. Maar goed; Ik ging naar bed. Want daar zouden de 'nachtwonderen' gaan gebeuren.
Ik werd wakker met een ontzettende vetkuif en droge punten. Ik heb mijn haar gewassen met shampoo en voor deze keer geen conditioner gebruikt (bang dat het anders nog vetter werd en benieuwd naar het voedende effect!). Toen ik mijn haar borstelde (na een piepklein beetje spray-in conditioner van Syoss, ik durfde het borstelen anders niet aan), schrok ik me te pletter. Ik heb nog NOOIT zo ONTZETTEND veel NARE knopen en klitten in mijn manen gehad! Nadat ik flink pijn geleden had onder de borstel (believe me, de laatste keer was héél wat jaren terug) en mijn haren mooi aan de lucht gedroogt waren, had ik een doffe, droge bos touw op mijn hoofd... 
We gaan het verder testen, maar ik moést deze 'First Opinion' even kwijt. Het uiteindelijke 'ordeel' staat in de review die t.z.t. online komt van dit product.

Maar vooralsnog; Nachtwonder?! Nachtmerrie was een toepasselijkere naam geweest! 

Hebben jullie dit nieuwe product al getest?
Is mijn haar raar of heb ik gewoon ontzettende pech? :(

Note: Vinden jullie een First Opinion-rubriek leuk of willen jullie liever wachten op een echt review?

14 opmerkingen:

Anoniem zei

Hahahahaha, nachtmerrie. Inderdaad. En ik wou vanmiddga nog even gaan kijken voor dit product. Na dit te hebben gelezen, niet dus hé. Bedankt voor deze eerste review. Zo weet ik ook wat meer over het product. Dat je haar er vet van werd was niet de bedoeling volgens mij. Liefs, xxxx

Marjolein zei

Oei klinkt niet goed! Heb 'm niet getest.. misschien werkt het wel beter op nat haar. Ben benieuwd naar je uiteindelijke review straks :)

Anoniem zei

Das raar dat je die ervaring ermee had. Ik gebruik het spul nu een week en ben zeer tevreden. Mijn haar is 's ochtends na het wassen lekker zacht en goed in model te brengen. Mijn haar is niet zwaar maar lekker luchtig. Ik heb na een week gebruik het idee dat ik "meer" haar heb. Het lijkt wel dikker of voller. Het is wel zo dat je haar na het inbrengen erg vettig aanvoelt en eruit ziet alsof je je haar een maand niet gewassen hebt. Maar wat maakt dat uit, je gaat immers naar bed en slapen. Ik ben zeer te spreken over dit product en zal het zeker blijven gebruiken. De geur ervan is trouwens ook heel lekker. Doet me elke avond denken alsof ik naar de kapper ben geweest.

Jorna zei

Dit is ook slechts een eerste indruk. Het volle gevoel had ik wel, maar dat beloofd de condtioner niet en ik ben eigenlijk ook niet op zoek naar een vollere bos omdat mijn haar al dik en veel is.
Verder beloofd de lotion 'niet vet' te zien en oh yeah, dat issie wel!
Ik ga hem binnenkort (niet te snel achter elkaar) gebruiken op nat haar. ben benieuwd hoe 'ie het dan doet. Dat lees je binnenkort!

cindy zei

Hallo allemaal ik heb hem thuis en vind hem super! Miss moet je hem zonder shampoo doen. K heb het uitgespoeld met water en daarna wat serum erin me haar is net zijde superspul

Anoniem zei

Ik heb dit product vannacht uit geprobeerd en ik kom net uit de douche.. ik had precies het zelfde als jij: ongelovelijk veel klitten!!! Ik heb gelukkig anti klit spray dus dat lukte uiteindelijk wel. Maar mijn haar is ook droog en dof... ik ben niet echt tevreden met het resultaat ik had wat meer verwacht, en glans die zie ik absoluut niet.

Jorna zei

@Cindy; Dat is misschien ook een idee. Op de verpakking staat echter 'was je haar de volgende morgen zoals je dit gewend bent'.

@Anoniem; Wat fijn te lezen dat ik niet de grote boe-man ben die dit product doelbewust afkraakt... Thanks for commenting!
Vervelend dat het bij jou ook zo werkte... :(

Anoniem zei

Ik heb 'm dus getest en mn haar was 's ochtends gewoon vet maar toen ik het met een beetje shampoo had uitgespoeld en gefuhnd zat het supergoed. Ik gebruik het zeker vaker.

en volgens mij ligt het ook aan je haar want mijn zusje had het geprobeert en kreeg een soort rastavlechten :')

Laura zei

ik zit nu in mn bed, met het product in mijn haar...
ik ben benieuwd hoe het er morgen uit gaat zien!!!!

Anoniem zei

Ik denk dat je er te veel in hebt gedaan, er hoeft echt maar heel weinig in.

Jorna zei

@Anoniem; Fijn dattie voor jou wel wat deed. Ik zou meer jouw zusje zijn dan, qua coupe. Haha!

@Laura; Hoe was je haar die dag erna?

@Anoniem; No way José! :) Ik heb het meermaals geprobeerd met een andere hoeveelheid. Steeds hetzelfde vette resultaat. Inmiddels ligt mijn tube, net als de tube van een vriendin met dezelfde haarsoort als ik, in de prullenbak!

Anoniem zei

Ik ben een man en gebruiker van nachtwonder.
Het werkt bij mij super goed!! Gebruik het nu zelfs overdag.

Anoniem zei

Je moet denk ik niet teveel gebruiken! hooguit twee keer drukken op de knop (ik heb aan 1 genoeg en heb haag tot op mijn schouders!)

Dan trekt het helemaal in. Desnoods kan je 5 minuten later nog een beetje inbrengen...

Misschien moet je bij je review deze tip opvolgen en wie weet heb je ook wel net zo'n goede ervaring met dit product als ik !

Succes!

Liz zei

hahahaha je moet er echt maar heel weinig in doen, vandaar!