zondag 5 september 2010

Nieuw: Beyoncé 'Heat'

Photobucket

Ook duizendpoot Beyoncé heeft, net als o.a. Noami Campbell, Halle Berry, Kate Moss, J.Lo en Avril Lavigne, een geurtje op de markt gebracht.
Beyoncé heeft de wereld van muziek, mode en film inmiddels veroverd en ze gooit het nu over een andere boeg. 'Heat' heet het parfum van Beyoncé wat sinds eind augustus (dus echt nog maar pas!) in de winkels ligt.
'Heat' ligt niet alleen als parfum in de schappen, ook is er een body lotion, deodorant en een showergel met dezelfde sensuele geur verkrijgbaar. Kun je je douchemoment mooi matchen met je parfum!
Haar eerste parfum is geinspireerd op haar zelfvertrouwen, stijl, karakter en sexappeal. Een betoverend parfum dat het vuur in mensen aanwakkert. Catch the fever is dan ook de tagline van het parfum.

Wat Beyoncé zelf zegt over haar eerste parfum:
“Mijn parfum is een unieke uiting van de krachtige sensualiteit van een vrouw. De geur laat je sidderen van opwinding en trekt je aandacht. Tegelijkertijd is het parfum elegant, vrouwelijk en een beetje mysterieus. Ik heb dit parfum gemaakt voor zelfverzekerde vrouwen overal ter wereld, voor vrouwen die niet bang zijn om te begeren en te worden begeerd.”De geur wordt omschreven als een houtachtig, bloemig en fruitig parfum.

Photobucket

Topnoot: Rode vanille orchidee, neroli orpur, magnolia delavayi, perzik.
Hart: Kamperfoelie nectar, amandel, muskus.
Basis: Reuzenpijnboomhout, tonkabonen, amber.

Al met al bijzondere ingredienten, de geur wordt dan ook gekenmerkt door de zeldzame en sensuele bloemen die erin zijn verwerkt.
Beyoncé heeft het parfum een jaar lang gedragen en af en toe wijzigingen toegepast totdat het precies was zoals het nu is. Na een compliment van manlief Jay-Z wist Bee dat haar parfum 'af' was.
Het flesje doet oosters aan met rood en goud. Een mooie aanwinst voor op je kaptafel dus!

Photobucket
Queen Bee tijdens de lancering van haar geur in New York.

Het parfum (Eau de parfum) kost voor 15ml €16,00 en voor 30ml betaal je €26,00.
De douchegel, body lotion en deodorant kosten allemaal €12,50 per stuk.
Je vindt Beyoncé 'Heat' bij de grotere drogisterijen en parfumerien.

Al met al zeer de moeite waard om even aan dit geurtje te sniffen in de winkel! Ik heb hem gisteren gekocht (30ml) en ben helemaal verliefd!


2 opmerkingen:

Thu Hien Nguyen zei

Dit geurtje heeft een aparte geur maar lekker!

Jorna zei

Ja, apart is 'ie wel! Heb 'm vanmorgen voor het eerst echt opgespoten... Liefde, zeg ik! <3