vrijdag 10 september 2010

Nieuw opbergsysteem & Stash flashes.

Photobucket

Al een poosje was ik op zoek naar een grotere kast (breed en met lange, diepe lades) voor mijn beautyspullen.
Mijn laatste hoop was gevestigd op de Ikea en toen ik daar gisteren kwam zakte de moed me een beetje in de schoenen. Steeds niet wat ik zocht!
Toen ik op de slaapkamer-afdeling kwam zag ik ineens veel kasten van mijn gading staan! EINDELIJK!
Ik kocht de wel bekende Hemnes kast (waar ook kaptafel en kap'kasten' van zijn). Hij kostte €129.00 wat ik best veel geld vind. Maar hij was dan wel precies wat ik zocht!
Ik besloot hem te kopen, samen met 4 pakketjes ritsbare mandjes. Er passen precies 7 (verschillende maten) mandjes in, omdat de zijkanten flexibel zijn en recht, niet tapstoelopend. In één pakketje zitten 6 mandjes, dus ik kocht een pakket extra voor de zekerheid. Had ik meer ruimte qua indelen! De pakketjes met ritsbare mandjes (super ideaal!) kosten €8,95 per 7 stuks.

Het pakket was lóódzwaar! Papa had hem vrij snel in elkaar en ik heb hem in mijn logeerkamer neer gezet.
Daar staat mijn kaptafel ook en verder in huis heb ik niet veel plek (mijn slaapkamer is te klein, en in de woonkamer, eetkamer, keuken, badkamer of wc is het een beetje raar, zo'n beautyhoek). Opzich prima te doen. Zo vaak blijven er geen mensen slapen, kan ik de kamer dus ook nog een beetje nuttig gebruiken! Haha.
Eerst had ik een ladenkastje van de Leen Bakker voor al mijn make-upjes. Die was prima! Tot ik meer en meer spulletjes niet meer fatsoenlijk kwijt kon...
Die tijd is nu voorbij! Ik heb gisteravond met veel plezier mijn Leen Bakker kastje leeggeruimd en al mijn spulletjes verplaatst naar de Hemnes kast. Wat een zee van ruimte! Heerlijk!

Photobucket
Mijn parfum, die konden nu uit de slaapkamer om hier 'uitgestald' te worden.

Photobucket
In de bovenste lade van de Hemnes kast zit al mijn make-up. In één lade! Ongelovelijk. Zo lijkt het ineens weer heel weinig; één lade of een heel kastje vol... ;)

Photobucket
Mandje met blushes

Photobucket
Bronzers, highlighters, foundation, concealers en primers

Photobucket
Oogschaduwmono's, trio's, quads, paletjes (rechtsachteraan, maar er staat een TBS Eye & Cheekpalette voor, dus die zie je niet heel goed), minerale oogschaduw en MAC pigment samples.

Photobucket
Vier mandjes; Oog- & lippotloden en eyeliners, lipbalsems, lipglosses en lipsticks.

En toen waren er nóg twee lades. Ik heb wel doorgroei mogelijkheden met deze kast. Haha! ik heb ze nu opgevuld met de mandjes van Ikea, testers, nep wimpers, een paar haarspulletjes, haartools en producten voor het straighten e.d.

Photobucket
Lade nummer twee

Photobucket
Lade nummer drie

Zoals ik al zei; Ik kan heel lang vooruit! Ruimte zat en dat vind ik een fijn idee. ;-) Alles is nu weer overzichtelijk opgeborgen in plaats van op de zijkanten tegen elkaar aangedrukt (als je dan iets zoekt, kan dat wel even duren...)

Hoe berg jij je make-up op?

5 opmerkingen:

Xibalba zei

Handig met die mandjes!

Jorna zei

De mandjes zijn ideaal! 7 passen er precies in, zonder ruimte of naadjes tussen de bakjes te hebben. Heel fijn!

Anoniem zei

In lades. Die zitten in mijn bed. Er zitten in totaal 3:P Hihi. Ik vind het een hele mooie kast. Had deze bij ikea gezien. Liefs, xxxx

Marjolein zei

De kast vind ik zo mooi! En handig systeem zo met die bakjes :) mooie stash heb je ook!

Jorna zei

Dankjewel chicks! (L)
Vind het ook echt ideaal; Eén graai en ik heb wat ik nodig heb, haha.
Bevalt heel goed dus!