donderdag 16 september 2010

NOTD; Catrice 'The Devil Wears Red'

Photobucket

Mijn ervaring met jelly rood/bruin/zwartige lakjes zoals deze; It will get DAMN messy! De kleur is zo vloeibaar dat het snel in de huid van je vingers trekt en vanuit daar verder je vinger op vloeit.
En om het dan nog leuker te maken; Het rode wat je weghaalt met nagellak remover krijg je niet voor 100% weg... Er blijft alsnog een rodige waas rondom je nagelriemen en vingertoppen bij eventuele foutjes.
Wanneer je deze lak helemaal wilt verwijderen, heb je alsnog wijnrode vingertoppen. Gelukkig heb ik hem net (met véél moeite, wattenstaafjes en aceton) opgebracht, dus dat is gelukkig nog niet aan de orde.
De kleur is het namelijk allemaal waard; hij is echt killing! Chique en stoer tegelijk. Een lak die, wat mij betreft, elke vrouw van elke leeftijd stijlvol zal staan.


Photobucket
Still messy; Oeps! (A) Kreeg het niet beter voor elkaar zonder de lak te beschadigen.

Op de foto draag ik drie laagjes 'The Devil Wears Red' van Catrice met een topcoat van L.A. Colors.
Hij is niet 100% dekkend(na 3 laagjes!). Dat wijd ik vooral aan de jelly substantie van dit lakje. Dit valt 'in het echt' veel minder op en ligt ook aan de lichtinval.
Hij is super vloeibaar, wat hem lekker laat lakken. Maar dat is dan ook weer het nadeel, omdat je hierdoor sneller foutjes maakt.
Dit lakje uit de Ultimate Nail Lacquer-lijn van Catrice schijnt een perfecte dupe te zijn voor cult lakje 'Rouge Noir' van Chanel. Net als 'Sold Out Forever'een goede dupe is voor cult lakje 'Jade'.
Go Catrice!!

De 'Ultimate Nail Lacquer'-lijn van Catrice bevat veel mooie kleurtjes. Per flesje betaal je €2,49. Top prijs voor de kleurtjes en kwaliteit die je krijgt! Catrice is te koop bij de grotere Kruidvat & Trekpleister filialen. Prepare for some messy business and get this gorgeous shade!


Heb jij deze kleur ook?
Kun jij hem wel aanbrengen zonder er een grote bende van te maken? Tips zijn welkom. ;)

4 opmerkingen:

Marjolein zei

Heb 'm ook, is zeker mooi maar ik vind het zo jammer dat hij niet 100% dekkend is! Daarom gebruik ik 'm niet zo vaak. Wat ik doe is lakken, uiteraard laten drogen, gaan douchen en dan kun je vlak na het douchen alles wat ernaast is geland er heel makkelijk vanaf pulken. Daarna doe ik meestal dit: http://www.lacquerized.com/2010/02/clean-up-in-6-easy-steps.html. Maar ik vind het op de foto nog best netjes gelakt hoor!

Jorna zei

Zelf weet je waar de blemishes zitten he, haha! Toch dankjewel!
Ik ben altijd onhandig bezig met wattenstaafjes met remover. Die probeer ik dan zo voorzichtig mogelijk langs de randjes te halen. Gevolg; Vaak ook 'goed-op-zn-plek-zittende-lak' verdwenen... :( De truuc met water gebruik ik ook vaak. Alleen ziet het er dan nog niet netjes uit als je na het lakken gaat werken... Ai! ;)
En bedankt voor de tip @ Lacquerized! Die kende ik nog niet. Eens op zoek naar een fijn kwastje in m'n stash. Heb al iets in mijn hoofd!

Anoniem zei

Wooh, hoezo rood. Het zit tegen zwart aan. Ik vind het geen mooie kleur. Sorry, hij is mij te donker. Je hebt hem wel heel mooi aangebracht. Bij mij zit altijd alles dernaast enzo. Liefs, xxxxx

Jorna zei

Na ongeveer zes wattenstaafjes mocht dat ook wel. ;)
Het is een dupe van 'Rouge (rood) Noir (zwart) van Chanel. Op de foto zie je de rode gloed niet goed, maar irl is het donkerwijnrood met een hintje zwart. Was heel moeilijk om foto's te maken van deze kleur. :(