donderdag 16 september 2010

Eau de Zwitsal

Photobucket

Na 3 laaiend enthousiaste vriendinnen, ben ik er dan ook voor gegaan; Het parfum van de overheerlijke babylijn, Zwitsal!
Net als velen van jullie werd ik vroeger uitgebreid gebadderd, gezeept, gelotioned, gegelled en geolied met de producten van Zwitsal. Als ik de geur ruik, val ik weer in katzwijm... Wat een heerlijk lichte babygeur; super clean, zacht en lief. Echt babylike!

Photobucket

Zwitsal is handig ingesprongen op de kwijlende jonge vrouwen die een waar jeugdsentiment hechten aan de typische Zwitsal geur, en is sindskort uitgekomen met een eau de Zwitsal; Een parfum met diezelfde fijne geur!

Photobucket

Overduidelijk na het lezen van dit etiket; De parfum is eigenlijk niet zo geschikt voor kinderen. Maar wel voor ons! Ha!

Wat zegt Zwitsal zelf over hun nieuwe aanwinst?
"Een vleugje pure zachtheid, met het vertrouwde milde Zwitsal geurtje. Helemaal hypoallergeen en heerlijk licht, dus geschikt voor ieder moment van de dag."

Hij is dus ook nog eens hypoallergeen! Helemaal ideaal voor de meiden met een gevoelig huidje, dus. Ik gebruik deze parfum vooral graag na het douchen; Clean feel! Hij blijft heerlijk lang hangen en ik blijf maar aan mezelf snuffelen.
Wat mij betreft een hele goede actie van de fabrikanten, deze 'Eau de Zwitsal'!

Eau de Zwitsal is te koop bij de meeste drogisterijen, ik vond hem in het parfumschap, maar misschien staat hij ook wel bij de babyproducten van Zwitsal.
Voor 100ml (95ml, eigenlijk) betaal je €14,99It will make you happy, I promise!

4 opmerkingen:

Marjolein zei

Oeh lijkt me zo heerlijk!

Jorna zei

Hij is fijn! (L) Ook zo lekker op een 'gewone' comfi dag; makes you feel very comfortable!

Anoniem zei

Wat schattig. Ik moet eerlijk zijn. Ik heb niks met zwitsal. Maar ik zou dit best willen proberen. Bedankt voor de review. Liefs, xxxxx

Jorna zei

Oh, dus het kan wel dat mensen niks met Zwitsal hebben? Haha! Misschien hebben je ouders vroeger iets anders gebruikt, waardoor je geen 'ik vlieg door de tijd'-ervaring hebt? ;)

Nee geintje!
Dit parfumpje is zo lekker! Vond het eerst ook een beetje een wazig idee om een parfum te hebben die naar bodylotion ruikt, maar ben toch blij dat ik t gedaan heb. ;)