donderdag 9 september 2010

Pupa 'Luminys Baked Bronzing Powder' Sunset Glam LE

Photobucket

Zoals ik jullie al vertelde in een artikel voor mijn vakantie, heb ik de 'Luminys Baked Bronzer' uit de Sunset Glam LE van Pupa gescoort met 50% korting bij de DA. Ik was helemaal blij!
En nog steeds ben ik helemaal blij met deze, mooi subtiele, bronzer. Ik was eerst bang dat de bronzer iets te oranje voor mijn huidskleur was, maar dit valt erg mee!
Zo snel als je door hebt hoeveel product je nodig hebt is het 'wortel effect' snel verleden tijd. Ik heb dat sowieso vaak met nieuwe (poeder-) producten; die breng ik vaak eerst te heftig aan (per ongeluk, natuurlijk)... Puur een kwestie van 'even wennen en hoeveel heb ik nodig'. Herkennen jullie dit?

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Rrrrrrrrrrrr!! (L)

Photobucket
Ik breng de bronzer altijd aan (en dat geldt voor al mijn bronzers) met mijn stipplingbrush van Coastal Scents.


Op naar de swatches dan:
Photobucket

Photobucket

Photobucket
Zonder de Pupa bronzer

Photobucket
Met de Pupa bronzer

De Pupa bronzer draag ik élke dag sinds ik hem heb. Hij is zo mooi! Subtiel met een mooie glow. Ik hou ervan! De bronzer zat in de Sunset Glam collectie van Pupa die in het voorjaar/zomer in de schappen lag bij de grotere DA's en parfumerien.
Hij was te koop in één kleur, '01 Terracotta' en kostte €24,95 (volle pond). Ik betaalde de helft. En met veel plezier. De kwaliteit is zo goed! Misschien toch eens kijken bij jouw DA; Misschien is hij daar nog te koop. Zeker het proberen waard natuurlijk.
De bronzer beloofd een natuurlijke 'suntan' op je gezicht te toveren en jahaa, dat doet hij zeker!
Dit is mijn tweede Pupaproduct (na mijn wenkbrauw potlood) en zeker niet mijn laatste.
Ik houd van de luxe verpakkingen en prachtige producten die Pupa in zijn collecties (de vaste en de limited collecties) heeft.

Ben jij al Pupa fan?

Sorrysorrysorry voor de weinige posts van vandaag en gisteren! Blogspot doet het vaak moeilijk de afgelopen dagen en tussendoor ben ik aan het werk. :( Heel vervelend! Mijn excuses!!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Allang. Alleen alles is zo duur. Deze bronzer is vet mooi. Heerlijk peachy. I love it. Liefs, xxx

Jorna zei

Ja dat klopt, daarom heb ik het ook steeds uitgesteld iets van Pupa te kopen. Zijn echt MAC prijzen, soms gewoon duurder... :\