vrijdag 8 oktober 2010

Mijn blushes

Photobucket

Een hele hype op beautyblog-gebied; show je blushes of favoriete blushproducten. Ik had al een poosje de foto's klaar (samen met de bronzer en highlightfoto's gemaakt) maar er kwam nogal wat tussendoor, vandaar dat deze post nog niet gepost was.
I looove blushes! Dit is, samen met lipglossjes en nagellakjes, een favoriet product om te shoppen, voor mij.
Ik heb vooral poederblushes, dat vind ik het fijnste. Ik heb één mousse en één cream-to-powder (LE) blush van Essence. Ik had ook een creamblush van NYX (in de kleur 'Natural') maar die ging na een maandje of 4 verrotten... :\ Zo bijzonder! Had hem altijd aangebracht met een schone kwast, en heb hem maar een paar keer gebruikt. Die heb ik dus maar weggegooit. Als ik bij Non Pareil Boutique of Cherry Culture ga bestellen, bestel ik ook een nieuwe NYX cream blush. Me likey!
Mijn favoriete merk voor blushes is, without a doubt, MAC. Die gebruik ik ook het meest. Verderop in het artikel lees je over mijn favoriete kleurtjes (ook van andere merken).

Photobucket

Photobucket
Al mijn blushes op een rijtje, o.a. van Maybelline NY, MAC, Hema, Essence, Catrice, Wet 'n Wild, L.A. Colors en Milani


Swatches
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Zoals je ziet; veel roze en peachy tinten; Ik hou ervan! Mijn eerste blush was 'Sweetheart Rose' van Maybelline NY. Die had al véél panporn. Heb de poeder toen opnieuw gepressed (net als de 'Pinch o Pink' van Maybelline, die kwam gebrokkeld aan, vanuit de US), zodat ik het weer makkelijk kan oppakken met mijn kwast. Deze kleur heeft niet veel pigment en is vooral fijn voor een fijne blos op een bleke winterhuid.
Mijn laatst gekochte budget blush is die van Essence in 'Babydoll' en de laatste gekochte MAC variant die ik kocht, is MB 'Gleeful'.
Favorieten binnen mijn stash; Alle 6 kleurtjes van MAC (lovelovelovethem!), Wet 'n Wild 'Pearlescent Pink', Milani 'Luminous' en Maybelline NY 'Pinch 'o Pink'. Maar eigenlijk zijn ze allemaal prachtig!

Hoveel blushes heb je en welke is je favoriet?

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Wauw, jij hebt er vet veel. Ik vind ze allemaal mooi. En dan te bedenken dat ik er nooit een gebruik. Liefs, xxxx

Jorna zei

...:| Gebruik je er geen? Ik ben echt verslaafd! <3 Zonder blush voel ik me bleek en kaal. Haha!

Anoniem zei

Wauw, jaloers op je geweldige collectie! Prachtig meid!

Jorna zei

Thanks babe! :)