zaterdag 9 oktober 2010

My First Opinion; Elizabeth Arden 'Eight Hour Cream'

Photobucket

Vandaag weer een 'My First Opinion'-artikel over een product dat ik sindskort gebruik, maar waar ik al wel een béétje een mening over hem. Dit keer de 'Eight Hour Cream' van Elizabeth Arden, die ik afgelopen zaterdag op de kop tikte voor €20,00 in plaats van de reguliere €32,50, tijdens de laatste Dwaze Dag bij de Bijenkorf.

Photobucket

Ik gebruik het product al een paar avonden. Vond het vooral even zoeken hoe je dit nu moet aanbrengen. De substantie is vrij dik en vettig, en daarom niet geschikt (voor mij althans) als nachtcreme.
Ik gebruikte hem op hardnekkige wondjes (snipverkouden en daar een wondje aan overgehouden onder mijn neus. :() en op korstjes van pukkeltjes.
Ik smeer het 's avonds dus, locaal, op de plekjes waar ik het wil. Een royale hoeveelheid, even lekker insmeren en laten zitten. 's Ochtends vroeg zijn de meeste plekjes een stuk rustiger en minder rood geworden of bijna helemaal verdwenen!
I love it! Waarom heb ik dit niet eerder ontdekt?!? Ik ga in elk geval goed voor jullie uittesten of het 'toeval' is, of dat deze geroemde 'Eight Hour Cream' van Elizabeth Arden écht wonderen verricht!

Hebben jullie ervaringen met de 'Eight Hour Cream' van Elizabeth Arden?

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Nog nooit van gehoort?! Dankzij jou artikel nu wel. Het is best wel prijzig. Jammer dat die vettig is. Slecht voor mij huidtje. Liefs, xxxx

Jorna zei

Hij is vooral voor droge plekjes, huidirritaties etc. Vandaar dat het cremepje vettig is. maar daar lees je in het 'echte' review meer over. ;)