vrijdag 19 november 2010

The Body Shop - Shimmer Cubes in 06

Photobucket

Shimmer Cubes van The Body Shop... Oh, hoe graag ik ze wilde! Na een dik jaar wikken en wegen heben ik ze dan gekocht in palette '06' (het palette wat ik wilde!).
Wat me weerhield was de prijs.. Zo'n €22,00 is niet niks! Omgerekend is het zo'n €5,50 per blokje e/s wat opzich toch best voordelig is. Zo'n blokje heb je maar zo niet leeg! Een goede investering dus, zo'n set Shimmer Cubes. Je kunt hier tijden mee vooruit.

Photobucket

Ik denk dat de Shimmer Cubes van TBS hét voorbeeld is van wat ik als eerste leerde kennen van hun producten. Ik zag eens een artikel (ik geloof op BeautyGloss.nl) over deze beauties en was meteen verliefd.

De vier blokjes zijn individueel verpakt in een doorzichtig doosje wat ze bij elkaar houdt. Elk blokje heeft een dekseltje, zodat de poedertjes goed beschermt blijven.

Photobucket

De blokjes hebben tiny shimmerdeeltjes die je ooglook direct oppimpen. De oogschaduw bevat veel glans en dit zorgt voor een mooie, warme look met een glowy effect.

Photobucket

Photobucket

De kleuren komen niet goed overeen met de werkelijkheid. Op foto één zijn ze te koel en op foto twee zijn ze te oranje... Lastig! Voor goede swatches van dit palette moet je hier even kijken.
De swatches bevatten één veegje kleur (het pigmentis super!) zonder basis, per blokje. Aren't they gorrrgeous?!

Ik ben dus om! Fijne silky poedertjes die nat en droog aangebracht kunnen worden. Ietsje prijzig, maar je krijgt er veel liefde voor terug, dat beloof ik je bij deze, haha! Ik heb laatst een look gemaakt met alle vier de blokjes. Binnenkort zal ik die look posten in een artikel! Oftewel; Stay Tuned! ;)

De Shimmer Cubes van The Body Shop zijn verkrijgbaar bij (hoe kan het ook anders...) de filialen van The Body Shop. Voor een palette met vier kleuren betaal je zo rond de €22,00. Leuk idee voor op je verlanglijstje met Sinterklaas of Kerst!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

En of ze gorgeous zijn. Hahaha, een jaar wikken en wegen. Ik zit ook altijd te twijfelen. En ook altijd weer over de prijs. Want voordelig is het niet, inderdaad. Maar wauw, ze zijn kwalitatief super en mooi van kleur. Jammer inderdaad dat de swatches en de palette verschillen van kleuren. Maar ik kijk gewoon even bij die link hoor. Liefs, xxx

Roxanne zei

Prachtige kleurtjes! Ik wil nog steeds een mooie oogschaduw hebben van TBS, maarja..first things first (helaas:P)

Jorna zei

@Roxanna; Dat klopt absoluut! Vandaar dat ik er ook een poos over gedaan om hem toch wél te kopen. :P

@Kalypso; Kleurverschil komt omdat de swatches gemaakt zijn in kunstlicht, de palette-foto's zonder flits zijn gemaakt in daglicht.
Op de link staan de swatches zoals ze écht zijn!

Aline zei

heel erg mooi, sta er ook steeds naar te kijken :)

Tatjana zei

Super mooi!
Heb ookal 10 x op het punt gestaan om hem te kopen maar toch niet gedaan. :p