maandag 29 november 2010

Must see movie: 'Eat Pray Love'!

Photobucket

Je hebt vast al gehoord van deze film. Hij draait al sinds 7 oktober in de Nederlandse bioscopen. Ik heb hem gisteravond op de bank gekeken en ik vind de film écht goed, dus dat vráágt om een artikeltje over de film:

Het verhaal:
Liz Gilbert realiseert zich dat ze met haar leven een andere richting in wil slaan, en begint aan een bijzondere wereldreis

Liz Gilbert (Julia Roberts) heeft alles wat een moderne vrouw zich maar kan wensen: een echtgenoot, een huis, een succesvolle carrière. Maar in plaats van gelukkig te zijn wordt ze overspoeld door paniek, verdriet en verwarring. Net gescheiden besluit Ellzabeth een radicale stap te nemen: ze gaat een jaar lang alleen op reis.
Op haar zoektocht naar evenwicht en geluk bezoekt ze drie landen: Italië, India en Indonesië. Italië staat in het teken van eten en leert ze la dolce vita kennen, in India schrobt ze tempelvloeren en leert ze de kracht van meditatie kennen en in Indonesië de balans tussen ernst en lichtvoetigheid - en ze ontmoet haar grote liefde in Bali.

'Eat Pray Love' is gebaseerd op de gelijknamige bestseller - in Nederland uitgebracht als Eten Bidden Beminnen - van Elizabeth Gilbert

De film gaat echt over het opzoek zijn naar jezelf en balans krijgen en houden in je leven. Na het zien van de film kom je er achter dat je het allemaal niet te zwaar moet nemen, maar dat elk leven een basis heeft om met jezelf in het reine te komen én om van jezelf en de mensen om je heen te houden. Zoalng je maar terugkijkt náár die basis!

De film duurt een goede 2,5 (!) uur, maar hij blijft boeien. Een echte must see als je het mij vraagt!

Heb jij 'Eat Pray Love' al gezien?

4 opmerkingen:

Sam zei

Jaa deze wil ik ook nog zien <3
Samen met 'The Social Media' en 'Harry Potter and the Deathly Hallows'!

Anoniem zei

Dat leukt mij een leuke film.
Die wil ik ook.
Liefs, xxx

Bertine zei

Heb hem nog niet gezien, maar lijkt me een erg leuke film!

Jorna zei

Heb er met veel plezier naar gekeken. :)