dinsdag 28 december 2010

HEMA Cream Eyeshader in '01'

Photobucket

Toen ik laatst even bij de Hema binnenstapte en de Longer Lasting lipstick in een fuchsia-kleur meenam, keek ik ook even bij de andere cosmetica items die Hema verkoopt.
Ik kwam toen langs het schap met potloodjes, en zag deze Cream Eyeshader toen liggen. Ze zijn er in veel kleuren, maar ik koos voor de lichtste kleur, nr. 01. De kleur is champagne/nude en leek mij een perfect potlood om als basis te gebruiken onder poeder-oogschaduw (als een soort NYX Jumbo Pencil).
Voor €2,00 nam ik dit potloodje mee in het mandje naar de kassa.

Photobucket

Het potlood heeft eenzelfde formaat als de Jumbo Pencils van NYX. Alleen is de punt iets minder romig als die van de beroemde NYX pencils. Die zien eruit als een solid cream, vind ik.
Dit is meer een echt potloodje, maar dan groot uitgevallen. De lengte van het potlood zelf is niet heel lang, maar ondanks dat, denk ik dat hij vrij lang mee gaat.
De substantie van het potlood is lekker creamy, dat had ik niet verwacht! Maar opzich, what's in the name? Haha.

Photobucket

Photobucket

De kleur is licht shimmery champagne. Perfect als basis om je (shimmery!) oogschaduws meer diepte te geven en nog meer te laten stralen. Op de foto's heb ik één streepje gezet met de Cream Eyeshader, wat een pigment he?!
Voor de ultieme test, gebruikte ik het potloodje als basis onder een bruine oogschaduw met gouden glittertjes uit het Catrice Smokey Eyes Palette, uit de Caramé LE. Kijk snel mee naar de foto's:

Photobucket
De Catrice oogschaduw uit het Smokey Eyes Palette (kleur nr. 3)

Photobucket
Links met de Cream Eyeshader van de Hema, rechts zonder basis

Photobucket
Links met de Cream Eyeshader van de Hema, rechts zonder basis

Zoals je ziet; de kleur wordt dieper en krijgt een meer algemene gouden waas. Een beetje een antique gold-effect, op deze manier.
Ik zou dit potloodje zelf eerder gebruiken onder lichtere kleuren, maar zo krijg je een beetje een idee wat zo'n potlood aankan als basis.

Gewoon een prima romig potloodje, fijn als je een basis zoekt met een kleurtje zodat je oogschaduwpoeders beter uitkomen op je ogen. Ik zou de Cream Eyeshader alleen niet gebruiken bij matte poeders, omdat je finish dan niet meer matte is. Tenzij je dat graag wilt natuurlijk. ;)
Er zijn nog veel meer kleurtjes verkrijgbaar van dit potlood! Neem eens een kijkje in het Hema make-up schap en wie weet kom jij er ook iets leuks tegen.

De Cream Eyeshader kost €2,00 en is alleen verkrijgbaar bij Hema-filialen.

Gebruik jij wel eens zo'n shimmery cream basis onder je oogschaduw?

7 opmerkingen:

Marjolein zei

Heb er ook eentje van maar vind hem niet zo fijn om onder m'n oogschaduw te dragen, zelfs met oogschaduwbasis gaat hij nogal snel creasen :(

Jorna zei

Oh, daar heb ik geen last van gehad. :/ Wat jammer ja!

Evelien ♥ OhFashion.nl zei

Die heb ik ook, die is erg fijn :)

Angélique zei

Gebruik het zelf nog niet, maar wil het graag proberen!

Anoniem zei

Hij ziet er wel heel mooi uit. Ik heb zoiets in het roze ervan geloof ik. Vroeger gebruikte ik die altijd best wel vaak. Het is makkelijk en handig.
Liefs, xxx

Tatjana zei

Ziet er goed uit zeg, heb hem nog nooit geprobeerd eigenlijk!

Anne (peachyblushes) zei

Leuk, deze heb ik nog niet gespot bij Hema :)