maandag 27 december 2010

Review: Schwarzkopf Professional OSiS+ 'Body Me' Serum

Photobucket

Toen ik bij de kapper de blondshampoo en conditioner van de 'BlondMe'-lijn kocht, nam ik dit wonderspulletje ook mee, nadat de kapper het in mijn haar gesmeerd had. 'Fullifying Volume Serum', stond erop en ik vond het allemaal nogal eng. Volume-producten zijn niet aan mij besteed. Mijn haar is pluizig, vol, veel en dik en wanneer ik volume-producten gebruik wordt het een coupe 'le professor explosé'. Aiii! De kapster vertelde me dat dit inderdaad kan wanneer ik volume-mousse gebruik (indeed, dat had ik al eens ervaren...) en dat dit een serum was wat voor een mooie, gladde, glanzende bos manen zorgt die beschermt zijn voor de hitte van de föhn en de stijltang. Verder zou het mijn manen langer goed in model houden.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ze smeerde het dus tóch in mijn haar en... I WAS AMAZED! Ik had glad haar zonder dat er een stijltang aan te pas was gekomen. Mijn lokken glansden keihard en mijn haar voelde lekker vol aan, zonder te pluizen!
Ik moest dit wonderspulletje meenemen en hoopte daarmee mijn zoektocht naar het perfecte gladmakende én beschermende serum te hebben volbracht.
Je hebt per keer dat je het serum in je handdoekdroge lokken smeert, maar een hazelnootje serum nodig! De serum is een beetje plakkerig maar wanneer het in je haar zit (de substantie van het serum is gelachtig, niet waterig of olieachtig dus!), lost dit vanzelf op.
Je kamt je haar vervolgens in model en laat het aan de lucht drogen, of je haalt er een föhn overheen. Vervolgens kán het zijn dat je haar, wanneer het droog is, een beetje crunchy aan voelt. Dit is zo opgelost met een borstel of kam. Vervolgens kun je je haar stylen of in model brengen zoals je dat gewendt bent.
Het resultaat is een ultra shiny bos manen, met een perfecte styling en een voller voelende coupe! Got to love this one!

Photobucket

Op de foto hierboven zie je een drup 'Body Me' van OSiS+. Wat er op de rug van mijn hand zit, is veel te veel voor je hele haar. Kun je nagaan!
Ik heb het inmiddels al meerdere keren gebruikt en ben elke keer weer aangenaam verrast. Mijn haren temmen is nog nooit zo makkelijk en leuk geweest!
De strakke en moderne verpakking staat ook nog een leuk op je wastafel! Hoe fijn wil je het hebben? Mag het nog ietsje meer zijn? Nou vooruit. Er zit ook een level 2 versteviging in het serum! Aaaaaah! <3

Voor een tube OSiS+ Body Me serum van 150ml betaalde ik €16,40 in de kapsalon. Online betaal je slechts €9,84 voor hetzelfde serum!

De producten van Schwarzkopf Professional kun je kopen bij de kapper, of online (én veel voordeliger!) in de HaarShop.


Heb jij ervaring met de OSiS+ producten van Schwarzkopf Professional?

3 opmerkingen:

Anne (peachyblushes) zei

Oeh, klinkt heel erg goed. Ken het merk niet echt, maar ik wil het wel eens proberen!

Anoniem zei

Die kende ik nog niet. Morgen ga ik toch shoppen, meteen even voor dit product kijken. Klinkt goed.
Liefs, xxx

Jorna zei

@Anne; Wordt ook alleen bij de kapper verkocht en bij online webshops waar ze kapper-prodcuten verkopen. Dit serum is er nog niet zo lang. :)

@Kalypso; Ben benieuwd hoe 'ie jou bevalt!