vrijdag 24 december 2010

Herome W.I.C. Nailpolish '65 Montreal' & '121 Bogota'

Photobucket

Sindskort verkoopt de DA in mijn woonplaats de W.I.C. (World Inspired Colours) lakjes van Herome! I couldn't be more happy! Een vriendin vertelde me dat twee weken geleden, en gisteren had ik tijd om even de stad in te gaan en bij het schap van de W.I.C. nagellakjes te kijken.
Er was een actie gaande, volgens mij is die standaard, 2 lakjes voor €12,50 en per stuk kosten ze €7,50. Ik nam er dus twee mee, na lang zoeken! Ik koos voor '65 Montreal' & '121 Bogota'.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

De W.I.C. lakjes van Herome zijn één van mijn favoriete drugstore nagellakken. Een fijne kwaliteit voor een goede prijs. Ze lakken heel fijn (de substantie is perfect, niet te dun, niet te stroperig), drogen snel en blijven lang chiploos zitten (mits met een goede topcoat).

Photobucket

Photobucket
Bewogen, I know. Maar hier zie je de kleuren wat echter. Én Bogota's fuchsia shimmers!!

65 Montreal is een frosty lakje met peachy kleurtjes. In het ene licht kleur hij lichter, in het andere licht weer donkerder. Lekker voor in het voorjaar, dacht ik zo, of om de zon een beetje op je nagels te doen verschijnen. Er zitten o.a. roze shimmers in het lakje.
121 Bogota is een prachtige lak! Hoe ik deze kan omschrijven, weet ik niet zo goed. Hij is grijzig/lichtblauwig/lavendelkleurig met fuchsia (!!!) en gouden shimmers erin! I absolutley dig this one! Hij is een beetje aan de sheery kant, maar dat komt denk ik vooral van de basecoat (Catrice Smoothing BC) die ik heb gebruikt. Toch is het geen full-covering polish, maar dat mag de pret niet drukken.

Photobucket

Een prachtige, aparte kleur, toch? Vind hem écht prachtig! Zoals je ziet is hij vrij sheer. Hier draag ik 3 laagjes 'Bogota', een bc van Catrice en een tc van Rimmel London.
Wanneer ik hem getest heb over mijn geliefde Trind bc (dit is dus precies waarom ik daar niet van afwijk...), zal ik jullie updaten over de 'kleurdichtheid' van dit lakje.
Ik ga binnenkort nog twee kleurtjes in huis halen (minstens!). Looooove W.I.C. lakjes!! <3 Dit zijn trouwens mijn 3e en 4e lakje. Ik kocht er, afgelopen zomer, al twee (Honololu & Monte Verde).

De W.I.C. lakjes van Herome zijn o.a. verkrijgbaar bij Douglas en bij sommige DA's. Per stuk betaal je tussen de €6,50/€7,50 voor een flesje en soms zijn er acties waarbij je voor 2 W.I.C. lakjes €12,50 betaald.

Heb jij W.I.C. lakjes in je stash? Welke kleuren zijn echte aanraders?

5 opmerkingen:

Marjolein zei

Bogota is echt apart zeg, maar zeker mooi! Ik had er een lakje van, een grijze creamy, maar die kon ik na een paar keer lakken al weggooien :( Werd super dik!

Jorna zei

Oh echt? Wat zonde! Geen verdunner geprobeerd? Dan hoef je nooit meer lakjes weg te gooien! Ze verkopen nagellak-verdunner bij de Douglas, voor ongeveer €6,00.

Anoniem zei

2 hele mooie lakjes. Ik vind de laatste wel een aparte kleur. Die zie je niet vaak, maar hij past prima bij dit weer.
Liefs, xxx

Evelien ♥ OhFashion.nl zei

Die blauwe is echt prachtig!

Jorna zei

Hij is zo apart! Wil hem binnenkort testen met mn andere b/c, ben benieuwd :P