dinsdag 21 december 2010

INM Gewonnen @ LushiousBeauty!!

Photobucket

Hoe geweldig is dit? Ik las net mijn mailbox door en vond een mailtje van Wendy van LushiousBeauty.nl. Ik had vorige week meegedaan met een winactie (wat ik eigenlijk nooit doe, maar deze was te leuk!) en ik had een setje van 3 mini topcoats van INM Out The Door gewonnen!
De set bevat een normalen INM topcoat en twee holografische topcoats (goud en zilver). De holografische topcoats hebben dezelfde werkzaamheid en snelle droogtijd als de reguliere INM topcoat.

Er waren 20 setjes te vergeven, en ik mag me één van de gelukkigen noemen! Echt heel gaaf.
Om te kunnen winnen, moest je vertellen waar jouw fascinatie voor nagellak vandaan kwam. Benieuwd naar mijn entry? Lees snel verder!

'Sinds ongeveer een jaartje lak ik zelf mijn nagels, eerder deed mamalief het. Ik kon het gewoon niet. Ik lakte mijn vingers, niet mijn nagels. Ik liet mijn nagellak er vervolgens helemaal afbladderen. Pfoe, wat kan er veel veranderen in een jaar tijd!

Ik lak mijn nagels inmiddels zelf! Zelfs mijn rechterhand komt nu netjes in de lak. Ik gebruik inmiddels ook standaard een basecoat én ik heb toch wel wat nagellak bij elkaar gespaard. De prachtige kleurtjes in de flesjes zijn gewoon op zichzelf al fascinerend. Ik kan uren kijken naar de verschillende lakken die ik heb. Vooral de glitterlakjes zijn échte eyecandies. Mijn fascinatie met nagellak is begonnen toen ik een vaste relatie kreeg (zo’n 4 jaar geleden). Ik werd van een redelijk alternatief meisje, inclusief knalrode dreadlocks van mijn eigen haar, een meisje in tuniekjes met kekke laarsjes, haar haren ontknoopte en het twee jaar daarna blondeerde tot een mooie ijzige tint met een lichtwarme gloed (na een jaar heb ik het dan eindelijk in de kleur die ik voor ogen had!) en ik begon te experimenteren met make-up.

Nagellak hoort daar sinds een jaar dus ook bij! Ik vind nagellak zo veelzijdig, het kan een statement zijn of een look afmaken. Het lijkt zo verzorgt om je nagels netjes in de lak te hebben! Dit alles heeft me vooral de ogen geopend door mijn, inmiddels man, die Afrikaan is. In Gambia, waar vrouwen ontzettend veel tijd en aandacht aan hun aandacht besteden, staan de nagels vaak bovenaan het lijstje. De mooiste kleuren en combinaties, terwijl vrouwen er eigenlijk geen geld voor hebben. Maar; tot in de puntjes verzorgt, ook met een mini-budget. Hier is mijn fascinatie met nagellakken ontstaan. Hoe andere culturen je de ogen kunnen openen… I love it!'
 
Ik ben al een poosje erg benieuwd naar deze topcoats, en dit is een hele leuke manier om kennis met het merk te maken. Thanks again, LushiousBeauty.nl!!
En natuuurlijk houd ik jullie op de hoogte, en zal ik reviews en swatches plaatsen over de topcoats. Het goede nieuws is namelijk dat ze zeer binnenkort bij onze eigen BoozyShop te koop zullen zijn!!

Note: De foto is eigendom van LushiousBeauty.nl!


Doen jullie vaak mee aan winacties? Winnen jullie dan ook wel eens wat?

7 opmerkingen:

Nynke BBS. zei

Gefeliciteerd!! Ik heb ook gewonnen :D
XX

Jorna zei

Dankjewel! Jij ook gefeliciteerd! :) Wat leuk!

Anoniem zei

Dat is zo leuk. Gefeliciteerd meid.
Liefs, xxx

miszblondiej zei

Wat leuk gefeliciteerd.
Ik doe ook wel mee aan winactie's bij lushiousbeauty heb ik al 2 keer mogen winnen echt heel leuk maar doe wel alleen mee als het op iets gaat wat ik ook zou gaan gebruiken.

Sam zei

Wauw wat super voor je!
Gefeliciteerd :)

Tatjana zei

Leuk zeg dat je wat heb gewonnen!

Jorna zei

Dankjewel chicks! :) Ben er ook heel blij mee. Kan haas niet wachten tot het pakketje geleverd wordt, haha! :P