donderdag 30 december 2010

MAC Fluidliner in 'Black Track'

Photobucket

Eén van mijn allerfijnste en beste eyeliners binnen mijn stash, de 'Black Track' Fluidliner van MAC. Ik kocht hem vorig jaar in Londen, en gebruik hem eigenlijk veel te weinig. Ik graai sneller naar een zwart potlood, wanneer ik haast heb bijvoorbeeld. Zonde, wat dit product is écht heel erg goed en simpel in gebruik!
Photobucket
Een fluidliner is een gel eyeliner, een solid cream die je gebruikt om een mooie, long lasting, lijn te zetten rondom je ogen. Veel (luxere) merken hebben ze in het assortiment (o.a. Bobbi Brown), maar ook goedkopere merken brachten een gelliner op de markt (o.a. Coastal Scents & Essence).
Je brengt de eyeliner aan met een aparte kwast. Deze wordt er soms wel en soms niet bijgeleverd. In het geval van de MAC fluidliner, zul je er zelf een kwastje bij moeten aanschaffen.

Ik gebruik mijn fluidliner altijd met een angled eyelinerkwastje van Coastal Scents, en dat werkt prima. Ik dip de haartjes voorzichtig in de (romige!) gel en trek een lijntje. 'Black Track' is een diepzwarte kleur zonder glitters en glimmers. Er zijn veel verschillende kleurtjes te krijgen, met of zonder glittertjes.
Ik koos voor een compleet zwarte eyeliner, omdat ik die het vaakst gebruik.

Photobucket

Het potje is zwaar en van glas, de dop is matzwart. Het lijkt alsof er bijna geen product in de jar zit, maar niks is minder waar. Omdat de gelliner zo lekker romig en goed gepigmenteerd is, heb je niet zoveel nodig om een mooie, zwarte lijn te zetten. De gelliner blijft láng zitten en kan zelfs op je waterlijn aangebracht worden voor een long lasting lijntje onder je oog!

Photobucket
Lijntje gezet met de Fluidliner

Al met al; I love it! Ik ga hem toch maar vaker gebruiken, nu. Haha! Doordat je de gel aanbrengt met een kwastje, zet je automatisch een strakkere lijn. Ook een wing wil hierdoor veel gemakkelijker.

Gebruik jij een gelliner? Van welk merk en hoe bevalt het jou?

8 opmerkingen:

Kalypso zei

Ik wil hem ook heel graag. Op de wishlist ermee.
Die laatste foto is heel mooi.
Liefs, xxx

Tessa zei

Mooi strak lijntje! ik gebruik hem ook graag x

Perfectly Unordinary zei

Dit is toch wel mijn favoriete en meest gebruikte gelliner! Ik gebruik eigenlijk altijd gelliner voor mijn eyeliner, ook vaak op mijn waterlijn.

Anne (peachyblushes) zei

Deze wil ik al heel lang! Je lijntje is mooi zeg :)

Mitchin zei

ARRRGHHH! Hoe kunnen mensen toch zulke rechte en dunne lijntjes trekken met een eyeliner?? (kijkt vol verbazing naar eigen scheve handjes =(() Ik heb er eentje van Bobby Brown maar moet nog heel erg wennen, haha

Jorna zei

@Mitchin; Wattenstaafjes are your best friends! Het blijft lastig hoor, mij lukt het ook niet altijd. :/

Lisan zei

Ik heb dezelfde maar dan in Blitz&Glitz, met een beetje goud erdoor! Ik ben er ook super tevreden over :D

Jorna zei

Die schijnt nogal vlotjes uit te drogen, of niet? :\ Hij is wel prachtig!