dinsdag 7 december 2010

Preview: Les Perles de Chanel for Spring 2011

Photobucket

De kerstcollecties liggen nog in de winkels, maar verschillende cosmetica merken hebben de lente-lijnen alweer klaar liggen! Zo ook Chanel, die in het voorjaar met Les Perles de Chanel komt. Vanaf ong. februari zou deze collectie al in de winkels moeten liggen. Nog éven geduld dus!
Omdat de persfoto's écht prachtig zijn, vond ik dat ik ze met jullie moest delen, zo snel als ik notie kreeg van deze prachtige collectie van Chanel! Ik koos voor de abstractere foto's die Chanel heeft prijsgegeven. Die bevatten zo'n apart sfeertje. Echt prachtig. Kijk snel mee naar een preview van de voorjaarscollectie van Chanel, Les Perles de Chanel.


Photobucket

Dat ziet er toch prachtig uit?! En speciaal voor de nagellak-fans heb ik nog even solo-foto's van de lakjes opgespoord. Dat wordt weer ongetwijfeld dupes zoeken, want ik weet zeker dat deze collectie ook weer een paradepaardje bevat. Ik gok zo op de Black Pearl-lak. We zullen zien of ik gelijk krijg, haha.

Photobucket
'511 Pearl Drop'


Photobucket
'515 Peche Nacrée'


Photobucket
'513 Black Pearl'

Photobucket
e/s Palette 'Chanel Ombrés Perlées de Chanel'

Met de kleurtjes:
■ Blanc perlé
■ Rose porcelaine
■ Violine clair
■ Gris vert
■ Gris noir scintillant

Ik ben erg benieuwd naar swatches van de lakjes. Ik zal dus nog even geduld moeten hebben, haha! Ook lijkt het prachtige e/s palette me heel erg mooi! Zal ook wel een 'mooi' prijskaartje aanhangen... Kuch!

Kijk jij al uit naar de lentecollecties van bepaalde merken?

3 opmerkingen:

Sam zei

Oeeh ziet er mooi uit!

Kelly zei

Super mooi! Vooral die oogschaduw palette ^.^

Anoniem zei

Echt heel mooi.
Verliefd, kwijl kwijl <3
Liefs, xxxx