woensdag 8 december 2010

Everyday-bakje on this moment

Photobucket

Eén van de eerste posts op Fabulously Beautiful was een artikel over mijn Everyday-bakje, in augustus.
Omdat dit de 200e (!) post is, sinds ik deze blog begon in augustus dit jaar, vond ik het leuk een nieuw artikel te schrijven over mijn Everyday-bakje. Het bakje wat voor mij een ontzettende uitkomst is! Alle producten die je standaard gebruikt, heb je lekker bij de hand zonder dat je in de laatjes moet rommelen.
Let's see what's inside on this moment!

Photobucket

Ik gebruik nog steeds hetzelfde Xenos-mandje als de laatste keer dat ik een Everyday-bakje artikel schreef. Hij bevalt goed! Er kan veel in, maar niet teveel en blijft daardoor fijn overzichtelijk.
Tuurlij belanden er regelmatig producten in het mandje die daar niet in thuis horen; blushes, oogschaduws, oogpotloden, lipsticks en glossjes. Eén keer in de zoveel tijd ruim ik het mandje dan op. De laatste tijd houd ik hem al behoorlijk netjes en gooi ik er snel dingetjes uit, terug in mijn lades, die er niet in horen.
In mijn Everyday-bakje wil ik alléén de producten hebben die ik écht dagelijks gebruik. Blushes en e/s e.d. zijn zo varierend dat ik die telkens uit mijn lades pak, wanneer ik me opmaak. Dus praktisch alleen de basis producten.

Photobucket

Wat zit er op dit moment in?

- MAC Studio Sculpt Foundation SPF15 in NW20
- MAC Studio Sculpt Concealer in NW20
- Rimmel London Stay Matte Pressed Powder in 005 Silky Beige
- Too Faced Shadow Insurance
- Pupa Eyebrow Pencil in 02
- Maybelline NY The Colossal Volume Express mascara in zwart
- MAC Eyeshadow in Shroom

Stuk voor stuk favoriete producten, op het moment. Er zit af en toe een andere foundation, concealer, mascara of bronzer in. Dat gaat echt per fase bij mij. De producten die je aan kunt klikken, hebben een artikel hier op FB.

Wat zijn jouw favoriete Everyday-producten?

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hihi, zo'n bakje heb ik ook.
Die mascara is zo fijn.
Liefs, xxx

Jorna zei

Klopt! De mascara is eigenlijk van mijn mama. Maar zij is twee weken geleden naar het buitenland vertrokken (emigreren), en papa gaat haar straks achterna.
Anyways, de mascara was hier achter gebleven (een reserve-mascara, denk ik), en ga ik maar opmaken voor hij uitgedroogt is! :P