donderdag 16 december 2010

What's On It's Way? TransDesign.com

Photobucket

Ik heb weer eens een bestelling geplaatst bij de Amerikaanse webshop TransDesign.com! Een hele fijne webshop met cheapy prijsjes voor OPI, China Glaze, Essie, Color Club, Misa lakjes en nog veel meer merken.
Helaas is de Orly-section niet meer beschikbaar voor 'outside USA orders'. :( Maar dat mag de pret niet drukken! Benieuwd naar wat ik besteld heb? Kijk snel mee naar de swatch-foto's van de lakjes die ik via Google vond!

Photobucket
China Glaze 'Blushing'

Photobucket
China Glaze 'First Class Ticket' (Vintage Vixen collectie)

Photobucket
China Glaze 'Mommy Kissing Santa' (Naughty or Nice collectie)

Photobucket
OPI 'Diva Of Geneva' (Swiss Collection)

Photobucket
OPI 'We'll Always Have Paris'

Photobucket
OPI 'Sparkle-icious' (Burlesque Collection)

Photobucket
OPI 'The Show Must Go On!' (Burlesque Collection)

Photobucket
OPI 'Let Me Entertain You' (Burlesque Collection)

Photobucket
OPI 'Tease-Y Does It' (Burlesque Collection)

Ik heb zooooo'n zin in mijn pakje! Lekker veel paars, rood en roze. Love it! Mooie tinten voor op je nagels, deze winter! Ik ben heel enthousiast over de nieuwe 'Burlesque' collectie van OPI! Echt heel fijn!
China Glaze 'Blushing' is wat lichter dan OPI's 'Bubblebath'. Precies een tint die ik fijn vind voor een witte nagel die er niet te onnatuurlijk maar wel heel verzorgt uitziet. :)

Bestellen bij TransDesign.com is een eitje. Sinds deze zomer shippen zo opnieuw naar Nederland. Bij 9 flesjes nagellak betaal je $18.00 verzendkosten. Voor de 9 lakjes + verzendkosten betaalde ik in totaal €49,20 via PayPal. Niet duur als je het mij vraagt. In Nederland ben je dat ongeveer al kwijt voor drie flesjes OPI lak.
Vermeld wel even bij de comments 'Please use a small flat rate box!', wanneer je uitcheckt. Kies een betaaloptie (maakt niet uit welke) en bevestig je bestelling. TD stuurt je nu door naar PayPal om af te rekenen. Betaal nog niet! Wacht tot je van TD zelf een mailtje krijgt met een doorverwijzing naar PayPal, waarin het juiste bedrag staat.

TransDesign.com is mijn favoriete nagellakwebshop. Zo betaal je voor een flesje China Glaze (full size, natuurlijk!) maar $2.99 wat omgerekend €2, 24 is! In Nederland betaal je voor een flesje CG al gauw een dikke 5 of 6 euro. Voor OPI betaal je per flesje $5.75, wat omgerekend maar €4,30(!) is per full size flesje!! Dat is toch niks? Ik koop ook nooit meer CG/OPI in Nederland, vanwege de prijzen.
Ja, je moet 9 flesjes bestellen, maar dan nóg is het niet duur toch? Heb je eindelijk eens een fijn excuus ietsje meer te bestellen dan wat je anders misschien zou doen! ;)
Dit is inmiddels de 3e keer dat ik bij TD besteld. Ze zijn altijd razendsnel. Ik verwacht, als de kerstdrukte niet té erg is en TNT meewerkt, volgende week of net in het begin van die week erna (ohjee, kerst!) mijn pakketje.
Normaal duurt het ongeveer een weekje. Waarschijnlijk nu dus wel ietsje langer.

Heb jij wel eens lakjes besteld bij TransDesign.com? 

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik heb er nog nooit wat besteld. maar wat ene mooie lakjes.
Wie weet, haal ik ooit wel wat.
Liefs, xxx

Jorna zei

Zeker een aanrader als je een nagellak-liefhebber bent en het vertikt een euro of 20 neer te leggen voor een flesje OPI, hier in NL in de winkel.

Marjolein zei

Klinkt serieus echt goed, ik was vandaag 14 euro kwijt aan een OPI lakje en dat is gewoon echt duur! Maar heb je nooit problemen gehad met dat je nog invoerrechten oid moest betalen?

Jorna zei

Nee, gelukkig nooit! Wel eens met een pakje van Non Pareil Boutique of Cherry Culture, die heb ik nooit gehad. CC (was het geloof ik!) heeft me toen een nieuw pakket gestuurd! <3
Ik kreeg net een mailtje dat mijn apkket vandaag al geshipped was! :| Verder stond erbij dat ze er een etiket op hadden geplakt met "GIFT Value $4.95'. Haha! Ben ik héél blij om! :D
Misschien is het er nog voor de kers!

Marjolein zei

Oke gelukkig, ben ik altijd bang voor! Hoop dat je het snel binnen hebt :D

Anouk zei

Ik heb daar nog nooit besteld, maar ze hebben wel leuke dingen zo te zien!

Jorna zei

Ik ben benieuwd of mijn pakje door de kerstdrukte gaat komen, haha! :P Zal er binnenkort wel zijn.

@Anouk; Is een hele fijne webshop. Ze bieden veel aan tegen hele fijne prijsjes!