woensdag 5 januari 2011

Catrice Urban Baroque LE - 'Masquerade Ball' Illuminating Powder

Photobucket

Hoera voor de vergeten Trekpleister in ons overdekte winkelcentrum! Daar stond de Urban Baroque LE van Catrice namelijk al wél in de schappen, in tegenstelling tot het schap bij de Kruidvat.
Gelukkig had ik hier en daar al wat swatches gezien van de vroege vogels onder de beautybloggers, en wist ik een beetje wat de moeite wel of niet waard is.
De nagellakje liet ik helemaal links liggen. Die blijken zoooo sheer te zijn dat het voor mij alleen frustraties te weeg zou brengen.
Ik ging voor het parade paardje van de Urban Baroque collectie; De Illuminating Powder in 'C01 Masquerade Ball'. Ik nam ook nog een lipstick mee, maar daarover later meer.
Ready for some amazing eyecandy? There we go! Extra veel foto's van dit prachtige highlight poedertje!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Spiegeltje in de deksel; handig!

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Shimmersss!

Is het geen beauty?! Alleen daarvoor zou je hem al moeten kopen, haha! Waaay to go voor Catrice! De verpakkingen beginnen er weer wat chiquer uit te zien! Love it!
De poeder bevat een inprint van bolletjes in verschillende kleuren poeder, dit zorgt voor een mooie uitgebalanceerde sheen op je gezicht. Je kunt de Illuminating Powder gewoon gebruiken zoals je dat doet met een highlighter; Op je jukbeenderen (boven je blush), op je neusbrug, wenkbrauwbot, boven je wenbrauwen, op je decolleté. Overal waar je een extra shimmertje blieft en waar de zon je huid normaal laat stralen.
Ik hou van highlighters! Je geven je een mooie gezonde glow die je huid laat stralen. Helemaal in de zomer staan ze prachtig.

Op naar swatches:

Photobucket

Photobucket

Allebei de swatches zijn droog aangebracht, er is één veegje poeder gebruikt en de foto's zijn gemaakt in (warm) kunstlicht.

De shimmers zijn heel subtiel aanwezig, je loopt dus niet rond als een glitterbommetje, en dat is wel zo fijn. De feestdagen zijn immers weer geweest, toch? ;) Een prima highlighter, deze Masquerade Ball van Catrice. Nog een dingetje wat je niet vaak tegenkomt bij poeders, helaas; De poeder heeft een geur!!
En niet zomaar een geur, maar de zwoele geur van babypoeder. Hij ruikt wel vrij heftig, dus mocht je gevoelig zijn voor geparfumeerde producten, zou ik even in de winkel testen hoe je hier op reageert.

De 'Masquerade Ball' Illuminating Powder van Catrice kost €4,49 en dat issie gewoon waard. Prachtig poedertje!
De Urban Baroque collectie is maar beperkt verkrijgbaar, dus wees er snel bij! Ik verwacht zelf dat deze poeder vrij snel uitverkocht zal zijn.

Catrice wordt verkocht in de grotere Trekpleister en Kruidvat filialen.

Gebruik jij vaak een highlighter?

En wat vind jij van poeder met een geur?
Love it or hate it?

9 opmerkingen:

Tessa zei

echt een beauty! mooie fotos ook x

Nail-Gloss zei

Heel erg mooi!

Jorna zei

@Tessa; Dit is ook echt zo'n product waar ik plaatjes van kan blijven schieten, haha!

The Color Swirl zei

Mooi hoor! Ik ga morgen even bij ons in de buurt kijken of er wat van deze collectie is, ik ben benieuwd!

Deze ziet er in iedergeval goed uit en gaat dan ook op mijn lijstje!

Sam zei

JORNA!!!!!

Verleid me nou niet tot het kopen van dit prachtige product.... :$♥
Ik had hem laten liggen omdat ik een onzuivere huid heb waarop je beter geen blush en highlighter op kan gebruiken. Nu breng je me toch in de verleiding... (L)

Anoniem zei

LOVE IT(L)
Hij ziet er zo goed uit. Ik ga hem ook zeker halen. Hopelijk liggen ze ook hier snel in de winkel.
Maar wat ik snapte niet helemaal het reageer probleem. Hihi, blond he. Maargoed wat bedoel je nu precies? Wat kun en zie je niet?
Kan ik misschien even aanpassen.
Liefs, xxx

Anne (peachyblushes) zei

Deze is gorgeous! Ik heb hem ook snel meegenomen, hihi :) Je maakt erg mooie foto's btw, hoe doe je dat? :p

Jorna zei

@Kalypso: Wanneer ik een artikel openklik, dus op de naam van het artikel klikken, kan ik onder 'Reageer' niet aanklikken, die optie is niet aanklikbaar.

@Sam; Een onzuivere huid heb ik ook, een goede gezichtsroutine doet wonderen! :)
En ik gebruik dagelijk blush/highlighter én bronzer. Geen probleem! Als je maar veel aandacht aan een goede basis besteed.

@Anne; Haha, met een roze Samsung S860 (hehe!), goed licht en een fijne ondergrond doen wonderen! Thanks ;)

beauties zei

ben dringend op zoek naar dit product maar vrees dat ik het niet meer zal vinden :(