maandag 17 januari 2011

MAC Sheertone Shimmer blush in 'Springsheen'

Photobucket

Ik heb vorige week weer een prachtig poedertje aan mijn MAC-blushes-collectie kunnen toevoegen! <3 Ik kocht 'Springsheen' die een Sheertone Shimmer-finish heeft. Een hintje kleur met een glansje. Simply gorgeous!
Het is dus niet zo dat ik ook op beauty-gebied stil sta. ;) En vandaag laat ik jullie delen in het moois dat 'Springsheen' heet, een populaire MAC blush.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Zoals je kunt zien, heb ik de blush al wel gebruikt voordat ik de foto's maakte. Just couldn't wait! Haha. Sinds ik beautyblogs volg kom ik deze beauty al tegen. Omdat ik 'Pearlescent Pink' van Wet 'n Wild al had, hoefde ik deze eigenlijk niet zo nodig.

Totdat... De MUA van MAC hem bij me opbracht, nadat ze de Studio Sculpt Foundation bij me aangebracht had. Mijn wangen werden toen afgepoederd met de 'Springsheen' blush.
Het effect was prachtig! Een heel subtiel perziktintje met een gezonde glow! Een heel ander effect als wat ik krijg wanneer ik de W'nW-blush gebruik! Ik besloot deze MAC blush in mijn gedachten te houden, voor een volgende keer.

Photobucket

Photobucket

En die keer was dus vorige week, toen ik met manlief in Groningen was. Ik ging naar de MAC om de Studio Moisture Cream (die uitverkocht was, daarover later meer) eindelijk in full size te kopen, en besloot mijn 8e 'wangenpoeder' van MAC mee naar huis te nemen, in de kleur 'Springsheen'.

Photobucket

Photobucket

Deze blush bootst voor mij perfect een natuurlijke blos na, met een mooie glow! Hij geeft een gezonde, dewy look, waar ik erg blij van word. :)
Op de foto's draag ik een kwastje 'Springsheen', zonder highlighter. De shimmers komen dus echt uit de blush zelf. De kleur van Springsheen is perzikachtig met een gouden waas. Een beetje als 'Luminous' van Milani, 'Orgasm' van NARS en 'Pearlescent Pink' (die toch net wat roziger is) van Wet 'n Wild dus.

Je betaald €19,50 voor een poederblush van MAC. Dat lijkt duur, maar er zit véél in de verpakking. Ik gebruik het allerliefst de blushes van MAC, binnen mijn stash. Ze hebben veel fijne kleuren en finishes en de kwaliteit is echt super!

MAC is te koop bij verschillende MAC counters en in de MAC stores.

Heb jij blush(es) van MAC? Welke is je favoriet?

7 opmerkingen:

Myrna zei

Die is pretty he!! Heb hem ook en ben er nog altijd heel erg blij mee!

Mitchin zei

Een heel mooi effect! Ik hou ook heel erg van zo'n finish =)))

BeautyLoves zei

Hele mooie blush! Mijn MAC-favo is Mocha.

Anoniem zei

Ik heb nog geen blushes van mac. Maar deze is echt heel mooi. Lekker licht en toch mooi van contrast. Deze onthoud ik even.
Liefs, xxx

Jorna zei

@Perfectly Unordinary; Mijne ook! Dat was mijn allereerste MAC blush! :)

Springsheen is prachtig, ik snap nu waarom 'ie zo populair is. ;)

Anne (peachyblushes) zei

WAUW! echt heel mooi :) Deze ga ik zeker eens proberen in de MAC store!

Tessa zei

Ik ga hem ooit ook nog kopen denk ik! ziet er mooi uit :d