woensdag 16 februari 2011

CD Tip; Adele '21'

Photobucket

Net als haar eerste CD, moest en zou ik het nieuwe pareltje van zangeres Adele ook bemachtigen. Haar eerste album noemde ze '19' en het tweede album heet, heel toepasselijk '21', naar de leeftijd dat ze de albums opgenomen heeft.
Adele maakt altijd heerlijke wegdroom-muziek met een aantal vrolijke nummers er tussendoor. Ook op deze plaat flikt ze het hem weer, want man o man, wat een HEERLIJKE CD! :)

Photobucket

Naast dat ik haar muziek en stem echt geweldig vind (heerlijk in de auto, of wanneer je lekker op de bank zit met een kop thee en een stapel tijdschriften!), vind ik Adele zelf ook een geweldig mens. Ik heb een keer een interview met haar gezien op RTL4 (Van der Vorst Ziet Sterren), en dat was ronduit hilarisch! Deze vrouw is ├ęcht te gek en ik vind haar ook nog eens prachtig om te zien.
Zeker beluisteren, deze soulvolle nieuwste plaat van Adele, '21', inclusief de hitsingle 'Rolling In The Deep' (die natuurlijk sowieso al te gek is!).


Wat luister jij op het moment graag, qua muziek?

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hmm, ik heb ook helemaal niks met haar. Ze heeft namelijk een hele aparte stem. Hihi, niet iets wat mij raakt. Maar ze kan wel goed zingen. En heeft goede songteksten.
Liefs, xxx

Roxanne zei

Heerlijke cd is het en het is ook gewoon een leuk mens! :)

Jorna zei

@Roxanne; Haha, ja he? Ik vind haar ook geweldig!

Roos zei

Ik heb de cd, hij is zooo leuk!