zondag 20 februari 2011

Mijn nagellakstash

Photobucket

Volgens mij heb ik mijn nagellakstash nog nooit met jullie gedeeld. Omdat het vandaag een prachtige laid-back-Sunday is, besloot ik mijn stash opnieuw te ordenen en dus direct voor jullie vast te leggen. En omdat deze zondag niet voelt als een review-zondag, maar meer als loer-zondag, hierbij dan mijn nagellakstash in mijn nieuwe opbergsysteem!


Photobucket

Photobucket

Ik had alle flesjes eerst los (op de bovenste twee planken, op de foto's zie je de bovenste plank niet) in de vitrinekast staan, maar dat was eigenlijk niet te doen. Er waren altijd lakjes bovenin-achterin die ik praktisch vergat, en daarnaast werd het snel één grote chaos wanneer ik na het lakken snel weg moest en de flesjes weer bij de rest kwakte.
Ik besloot dus dat het anders moest, en ik heb het opgelost met de middelen die ik in huis had.

Het koffertje had ik gekocht in november, maar nooit gebruikt. Ik besloot al mijn meer duurdere lakken (China Glaze, OPI, Misa, Color Club e.d.) en lakjes die ik vaak of graag gebruik (GOSH, Catrice, Essence e.d)  hierin op te bergen.

Photobucket
Links (eerste deel) o.a. Herome WIC, MNY, ORLY, Color Club, Misa, Essie, Catrice, GOSH, Essence, Rimmel, Pupa, Bourjois.

Photobucket
China Glaze & OPI

Photobucket
Mijn favoriete stash-deel. <3

Wat niet in de koffer past, heb ik in losse zwarte mandjes gedaan. In de mandjes zitten nog wat flesjes kleurlak, maar verder vooral ook French Manicure-lakjes, basecoats, glittertopcoats, crackle polish, gewone topcoats, cuticle oils en mijn nagelwielen.
In een apart mandje (niet op een losse foto, wel te zien in de kast bovenop de koffer) zitten sponsjes, glitters, bokkenpootjes, houten stokjes, Essence SOS Nailcare balm, buffervijl etc. Echt wat meer nailart benodigheden dus.

Photobucket

Photobucket
o.a. Hema, Essence, Catrice, H&M, Color Cosmetics, L.A. Colors, L.A. Girl, DA

Photobucket
Miss Sporty, Essence, L'Oréal, H&M, Milani, Pieces, 2true en een french manicure-setje van Herome, NYX

Photobucket
Topcoats/basecoats/crackle/stamp/stripers. o.a. Etos, Konad, Essence, ORLY, Trind, INM Out The Door, Hema, China Glaze, Pupa, L.A. Colors, Eversince

En dat was 'em alweer! Favoriete merken zijn absoluut China Glaze en OPI. Die koop ik het allerliefst, qua de wat duurdere merken (wel altijd online).
Voor de budget-babes; Catrice, GOSH & H&M hebben écht hele fijne budget-lakjes. Daar moet ik ook altijd even bij snuffelen.

Peace, love and polish!

9 opmerkingen:

miszblondiej zei

Mooie stash en ook lekker veel :D

Bibiane zei

Ooh dit vind ik altijd zo'n leuke posts :) ik wil ook wel meer zien :p de kleurtjes die je hebt, haha ik ben te nieuwsgierig ;)

Nail-Gloss zei

Hele mooie stash!

Jorna zei

@Bibiane; Hahaha! Dat heb ik ook altijd. ;) Ik kan wel een keer een uitgebreider artikel maken.

Thanks babes!

Anoniem zei

WOOOHHH 0.0
Wat heb jij veel lakjes zeg. OMG, ik ben heel jaloers. Jij hebt volgens mij elke kleur die er is.
Liefs, xxx

Kelly zei

Super mooie je stash! Je hebt echt een super opbergsysteem er voor bedacht!

Roxanne zei

Wat veel en mooi!!!!

Jorna zei

Dankjewel ladies!

Veel? Dat valt toch nog wel mee? (A) Er is altijd plek voor meer! Ik ga vandaag nog zo'n koffer proberent e scoren bij de Xenos. Dan heb ik ook nog een béétje doorgroei mogelijkheden... Haha!

Jan zei

Wow ziet er echt geweldig uit!