vrijdag 18 februari 2011

NOTD; Catrice '350 Hip Queens Wear Blue Jeans'

Photobucket

Eén van de laatst uitgebrachte Ultimate Nail Lacquers in het vaste assortiment van Catrice, is 'Hip Queens Wear Blue Jeans', een kleur die mij eigenlijk weinig interessant leek.

Tot ik gisteren in de Kruidvat stond, en dit lakje zag. Ik op slag verliefd! Ik was dan ook verrast dat het de HQWBJ-lak was. Dat had ik namelijk niet verwacht!
Ik dacht dat dit lakje gewoon een donkerblauwe cream-lak was, maar niets is minder waar. De kleur is navy/stoffig blauw met blauwe shimmers. In een poging om dit voor jullie vast te leggen, werd me ook direct duidelijk waarom dit lakje zo oninterresant líjkt op foto's; die shimmers zijn ontzettend cameraschuw!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

'Hip Queens Wear Blue Jeans' is een prachtig donkere 'dusty blue', met prachtige helderblauwe shimmers in een creamy basis. Écht een heel mooi kleurtje!
Op de foto's draag ik twee laagjes HQWBJ met een basecoat van Trind en de INM Out The Door-topcoat. Hij dekt 100% in twee laagjes, maar ik vind dit lakje wel een tikje stroperig en strepig aanbrengen. Eenmaal opgedroogt zijn de streepjes gelukkig verdwenen.

De Catrice lakjes kosten €2,49 per flesje en zijn verkrijgbaar bij de grotere Kruidvat en Trekpleister filialen.

Welke lak van Catrice is jouw favoriet?

3 opmerkingen:

Roxanne zei

Erg mooi kleurtje!!! :)

Anoniem zei

Leuk is die!

Jorna zei

Thanks babes! :) Ik was zelf ook aangenaam verrast. :P