zondag 20 februari 2011

NOTD; China Glaze 'Ahoy!'

Photobucket

Vers uit Amerika, 'Ahoy!' van China Glaze! Gisteren kwam de TNT deze lak (en 8 broertjes en zusjes. ;)) aan mijn deur brengen, en dit was wel een beetje de lak die uit de hele bestelling direct in het oog sprong.
Je kon al een beetje lezen over mijn 'Liefde-op-het-eerste-gezicht'-moment met deze lak in het artikel wat ik gisteravond plaatste, over mijn haarshop.nl bestelling én TransDesign.com-bestelling die binnen gekomen waren.

Ik heb gisteravond nog deze nieuwe China Glaze-lak op mijn nagels gesmeert. I couldn't resist! Dit lakje komt uit de 'Anchors Away'-collectie die China Glaze onlangs uitbracht.


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

'Ahoy!' is een framboos-kleurige lak met subtiele gouden en rode glinstertjes. Op de foto's komen die sparkles niet zo goed uit, and believe me; I tried. :P Na een aantal mislukte foto's besloot ik het op te geven. In de flesjes zie je het glinster-effect wel. Zo ziet de lak er ook uit op je nagels. Kijk hier voor een foto die Temptalia maakte van deze lak.

De lak is écht prachtig en lakt ook nog eens super fijn weg! Hij is dekkend met 2 laagjes, maar dan kan 'ie nog wel wat vage plekjes hebben. Ik draag op de foto's 3 laagjes 'Ahoy!' + basecoat van Trind en INM Out The Door topcoat.

Welke nagellak draag jij op dit moment?

3 opmerkingen:

Kelly zei

Super lakje is dit he! Ik heb hem namelijk ook!

Op dit moment draag ik O.P.I. - Your villa or mine?

Jorna zei

Hij lakt ook écht goddelijk! Dat had ik niet verwacht!

Anoniem zei

Die is heel mooi. Ik snap meteen waarom je zo weg ervan bent.
Prachtig. Ik ben benieuwd naar de rest.
Liefs, xxx