zondag 20 februari 2011

Sunday Linklovin'

Photobucket


Ik ben natuurlijk niet alleen bezig met mijn eigen blog, ik volg ook volop andere beautybloggers. Vandaag, tijdens deze lazy sunday, wil ik jullie graag een paar (dus nee, niet alle! Saving some for coming sunday's! ;)) van mijn favorieten meegeven, misschien kom je een blog tegen die je nog niet kende. Have fun!Photobucket
De eerste beautyblog die ik ooit tegenkwam, en waardoor ik verslaafd raakte aan beauty en het blog-volgen. Haha! Mascha heeft één van de grootste beautyblogs van Nederland, en daar mag ze trots op zijn.

Photobucket
De blog van Roxanne volg ik ook alweer een tijdje. Roxanne schrijft over persoonlijke dingen, schrijft reviews, plaatst mooie looks en laat mij kennis maken met producten die ik nog niet kende.
Ze schrijft leuk en gevarieerd, en daardoor blijf ik terugkomen.
Photobucket
Deze Engelstalige nagel-blog volg ik nog niet zo lang, hooguit een paar weekjes. Maar boooy wat kan zij er wat van! Ze maakt vaak bijzondere creaties met behulp van plakband. Curious? Go check her out!!

Photobucket
Ook Bombshell volg ik alweer een tijdje, een Belgische blog vol prachtig vorm gegeven artikelen en foto's. Verder post Aline fijne tips, NOTD's, schrijft ze leuke reviews en blijft haar blog gewoon boeien.

Photobucket
Een hele fijne blog! Myrna post prachtige reviews, vaak over producten waar ik nieuwsgierig naar ben, of over producten waar ze mijn enthousiast voor krijgt. Een fijne frisse blog met mooie foto's en goede reviews. Wel uitkijken, want een tripje Beautyfreaksz.nl kost mij vaak geld... Haha!

Photobucket
Nog een Belgische blog die ik met veel plezier volg; Joliette. De blog wordt beheerd door de twee zusjes Lisha & Nini. En het resultaat van het werk wat dit duo verzet is verslavend! Een strakke blog met fijne foto's en humoristische artikelen.

Photobucket
De blog van Cynthia en de tweede Beauty Blog ever die ik leerde kennen, haha. Samen met Mascha staat zij dan ook bovenaan in de Nederlandse beautybloggin' wereld.
Ik vind haar artikelen altijd fijn om te lezen en de tips & tricks die ze post zijn heel fijn. Ik heb al met veel fijne producten kennis gemaakt sinds ik Cynthia volg.

Welke blogs ga jij sowieso bijlangs wanneer je aan het surfen bent?

5 opmerkingen:

Beautygirl zei

Masha en Cyntia volg ik al best lang.
Heb je bij Serena ook al wel eens gekeken; www.beautylab.nl
of www.beautytreat.nl

kga er ook een paar kijken nu!

Jorna zei

Ik ken ze allebei ja. ;) En volg ze af en toe ook (Beautylab sindskort meer).

Evelie zei

www.beautylab.nl van Serena vind ik super.
www.peggytimmermansvisagie.blogspot.com is ook heel leuk.

Roxanne zei

Ahw wat lief van je meid! Heel erg bedankt!!!!

En zoals je ziet blijf ik ook terugkomen naar jouw leuke site! :)

Anoniem zei

Zowieso deze allemaal. Hihi, wat grappig.
Ook beautylab.nl vind ik een goede beautyblog!
Liefs, xxx