zondag 27 februari 2011

NOTD; O.P.I. 'Tease-y Does It' (Burlesque)

Photobucket

Oké, oké... Ik bleek niet helemaal eerlijk toen ik vrijdag schreef dat er dit weekend gewoon gepost zou worden! Door al het gedoe in het ziekenhuis (werkt super vermoeiend) en daarnaast een weekend die sinds tijden niet zo druk geweest is, heb ik het er hier een beetje bij laten hangen, sorry ladies!

Ik hoop het goed te maken met deze prachtige O.P.I-lak, die net als 'The Show Must Go On!' uit de Burlesque collectie van O.P.I komt; 'Tease-y Does It'.
Dit was de eerst lak uit deze collectie die in mijn virtuele winkelmandje terecht kwam, want wowwww, what a beauty! Een prachtige burgundy lak met rode sparkles en een drupje gouden duochrome!
Got to love this one if you like dark and vampy varnish!


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Hier helemaal rechts op het nagelwiel, naast de andere O.P.I. Burlesque-lakken uit mijn stash.
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Zie je de duochrome in de fles? <3

Photobucket

Wat een heerlijke lak is dit! Hij lakt niet alleen super easy en vrijwel foutloos (op de foto's heb ik niks opgeschoont!), en is niet alleen in 2 laagjes dekkend (écht dekkend!), maar hij is ook gewoon SUPER mooi!
Ik had hem al een tijdje, maar had hem nog nooit gelakt. Eens moet de eerste keer zijn... En dat was gisteren! And let me tell you, dat was niet de laatste keer! ;)

Welke donkere lak is jouw favoriet?

6 opmerkingen:

Kelly zei

Prachtig lakje! Ik heb niet echt een heel donker lakje als favoriet, zit ik mij net te bedenken. Mijn favoriete zijn toch lichtere lakjes!

Kalypso zei

Ik hou van zulke lakjes. Ik heb ook zoiets thuis liggen. Wat een mooie kleur. De structuur alleen al.
Liefs, xx

Nail-Gloss zei

Mooi kleurtje!

lovelynailpolish zei

Deze is super mooi!! Mijn donkere favoriet is Russian Navy suède van OPI :)

Charlotte zei

Mooi kleurtje!

Jorna zei

@Lovelynailpolish; Suede-lakjes vind ik vaak niet zo mooi, ze zien er aan alsof ze kraken wanneer je ze aanraakt, ofzo. Haha!
Russian Navy is wel een prachtkleurtje ja! :)