woensdag 23 februari 2011

Budget tip: Puma 'Animagical'

Photobucket

"De schoonheid van de stad in een wild flesje! Puma Animagical voor haar is fris, modern en subtiel sexy. De geurcombinatie van bloemen, fruit en hout zorgt meteen voor een opwekkend effect – zoals een fruitsmoothie op een hete zomerdag of een verfrissende cocktail op een warme zomeravond."
Dat is wat Puma zelf zegt over deze fijne zoet-frisse geur die ik voor mijn verjaardag van vrienden kreeg, 'Animagical'. Dat klinkt interessant toch?
Puma bracht de 'Animagical'-lijn afgelopen zomer op de markt. Een versie voor hem én een versie voor haar. De mannengeur van deze lijn is ook heerlijk. vriendlief ontdekte die in de drogisterij, afgelopen zomer, voor hij terug ging naar Afrika. Heerlijk geurtje!
Maar ook de vrouwen-versie is een lekker fris, licht zoet en bloemig parfum, die vrij easy to wear is. Vandaag nemen we die eens even onder de loep!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Het flesje ziet er te cute uit! I loooove zebra! En helemaal in deze roze/paarse variant. Te gek natuurlijk! Ze hebben dit patroon verwerkt in alle verpakkingen van deze lijn, waar een douchegel, deodorant, body lotion en natuurlijk een parfum van zijn gemaakt. Pluspuntje voor het uiterlijk dus! Maar hoe zit het met de geurnoten?
Photobucket

Geurnoten van Puma's Animagical:
Top: Roze pompelmoes & Caraïbische limoen
Hart: Zuid-Afrikaanse papaya, fresia uit Kaapstad, waterlelie
Basis: Pure chocolade, Zuid-Afrikaans Tambotihout

Nou, als dat niet klinkt als een tropische cocktail, dan weet ik het ook niet meer! Ik vind het een hele fijne, subtiel aanwezige geur die perfect past bij meerdere gelegenheden; een avondje stappen, feestje bij familie maar ook voor een dagje naar school of naar je werk is dit parfum perfect.
Wanneer je je doucht met de douchegel (die dezelfde geur heeft) en vervolgens spuit met het parfum, dan blijft de geur langer op je huid hangen omdat je hem 'layert' (laag-op-laag).
Ik vind dit een heerlijk parfum, die zeker mee gaat in de koffer naar Afrika! Wiiiiild thing!

De Puma Animagical-lijn is te verkrijgen bij de meeste drogisterijen. Voor een flesje parfum van 20ml (super handig voor in je tas!) betaal je €10,25, Voor de douchegel (200ml) betaal je €8,40, de deodorant uit deze lijn kost €6,95 (voor 150ml), de natural spray (zonder drijfgassen) deodorant kost €8,95 (75ml) en voor de bodylotion (200ml) betaal je €8,40.

Fijn voor de budget-babes onder ons, dus! Zeker even sniffen, in de winkel!

Draag jij wel eens geurtjes van 'sport'-merken?

3 opmerkingen:

Kelly zei

Dit flesje ziet er super leuk uit!
Ik heb wel eens een luchtje van Puma gehad. Ik heb geen idee, meer hoe deze heette. Dit luchtje vond ik wel heel erg lekker. Toch gaat mijn voorkeur meer uit naar mijn favoriete, wat duurdere geuren van de Douglas.
Ik heb ook nog een deo liggen van Adidas, die vind ik wel echt heerlijk!

Anoniem zei

Ik ken dit geurtje. Het flesje ziet er zo leuk uit. Ik vind het een heerlijk, fris, sportief geurtje.
Liefs, xxxx

Carolien zei

Ik zou hem wel eens willen kopen (;