maandag 7 februari 2011

Pupa 'Pure Light Blush 01' (Rebel Chic Kerst 2010 LE)

Photobucket

Ha! En weer scoorde ik een prachtige LE-Pupa poeder voor 50% korting! (H) Heerlijk wanneer de feestdagen weer voorbij zijn, en deze blush gemakkelijk van €22,00 naar €11,00 ging!
Ik maakte dit eerder mee met de Luminys Baked Bronzer van Pupa uit de Sunset Glam LE (die ik sindsdien élke dag gebruik), en nu had ik dus weer geluk!
Ik nam een 'Pure Light Blush' mee naar huis (Rebel Chic Kerstcollectie), wat een prachhhtig poedertje is, in een nog mooier doosje. Kijk snel mee naar de foto's!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Pretteh! <3

Op de foto's had ik het poeder al meermaals gebruikt. En daar zie je niks van! De structuur van de poeder is fluweelzacht, maar hij laat geen onnodige poeder los wanneer je er met je kwast in swoosht.
Erg veel kleur geeft de 'pure light blush' niet, maar ik denk ook dat je 'm meer moet ziet als een illuminator (highlighter) met een kleeein hintje sheer (met de nadruk op!) roze.

Photobucket
Prrrrr! ^^

Ik gebruik deze Pupa blush vaak als highlighter net boven mijn blush, of juist over mijn blush heen. Dan doet 'ie het goed. Hij geeft een mooie gezonde glow aan mijn gezicht, which I just love!
Het doosje is van zware kwaliteit met een grote spiegel die de hele deksel bedekt. De poeder zit in een zilveren basis, waardoor de blush er extra chique uitziet.
Deze Pupa-poeder is mijn nieuwste vriendje!

Pupa is verkrijgbaar bij de luxuere parfumerien (zoals bijv. DA). De Rebel Chic-collectie was LE en is niet meer in de winkel te verkrijgen tenzij in de sale. Hit and run!

Love it or hate it?
Wat zijn jouw Pupa-favorieten?

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Wauw, die is heel mooi
Ik ben verliefd.
Liefs, xxx

Jorna zei

And so am I! ^^ :)

Madelon zei

Mooi! Het doosje is ook prachtig haha. Lijkt me een fijne highlighter.

Anne (peachyblushes) zei

Ziet er echt heel erg mooi uit! :)