dinsdag 8 februari 2011

Wella Pro-Series SHINE shampoo & conditioner

Photobucket

De reclames op tv kúnnen je niet ontgaan zijn, 'Wella, een écht kappersmerk', waarmee Wella met zijn shampoo's de ogen van concurent Syoss uit wil steken, heb ik het idee.
Anyways, ik kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen, had een nieuwe shampoo nodig, kwam erachter dat deze shampoo (de conditioner helaas niet) SLS-vrij was (Thanks, MissLipgloss!) én ik had goede ervaringen met de kappersshampoo's van Wella Professional.
I gave it a try! En boy, wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Lees snel mee voor mijn ervaringen.

Photobucket

Photobucket

De flessen zijn hugggge! Er zit, net als bij concurent Syoss, 500ml(!) in een flacon, van zowel de shampoo als de conditioner. Je kunt hier dus weer een aardig poosje mee vooruit.

Ik koos voor de Shine-variant. Een extra glansje op mijn gebleekte lokken kan nooit kwaad. Als een shampoo niet lekker ruikt, hoeft het van mij niet. Maar deze set ruikt heerlijk naar vers geplukte appels ofzo. Lekker fris en clean dus! Manlief was ook in de wolken toen hij deze shampoo door zijn dreadlocks gooide, en ook hij is fan!

Photobucket
Links de shampoo, rechts de conditioner

De shampoo zorgt inderdaad voor een mooi licht reflecterend laagje en zelfs zonder de conditioner voelen mijn manen direct een stuk gladder, onder de douche that is! Normaal is mijn haar voor het gebruik van een conditioner of een masker, na het wassen een zielig bosje stug garen. Maar nee, deze shampoo doet dat niet.
Zou kunnen komen omdat er geen siliconen in dit product zitten (wat er o.a. ook voor zorgde dat ik deze set kocht. SLS zou ook de boosdoener van mijn pluishaar kunnen zijn...), maar ik ben te weinig thuis in de siliconen-wetenschap om daar echt goede informatie over te kunnen geven.
De formule van de shampoo is zoals een shampoo hoort te zijn, cremeachtig en vloeibaar! Hij schuimt snel op en zorgt voor een heerlijke appelsensatie op je hoofd.

Photobucket
(Na tien foto's bleef 'ie overbelicht of bewogen... Sorry! :()

De conditioner bevat wel SLS, maar de combinatie met de shampoo is fijn. De formule is lekker romig; je hebt maar een beetje product nodig, want hij verdeelt gemakkelijk door je manen. Wanneer je te veel conditioner gebruikt overvoedt je je lokken wat ervoor kan zorgen dat ze snel vettig worden. Hij maakt mijn haar zacht en glanzend en maakt dat het lekker naar de appels ruikt die we ook al tegen kwamen in de shampoo.

Photobucket
Conclusie:
Al met al een prima haarwas-set! Of het echt beter is dan Syoss weet ik niet, ik neig naar 'Ja', maar dat is waarschijnlijk omdat we Wella ook echt uit de salons kennen. Dat zit dus tussen je oren, denk ik. Haha!
Het resultaat wat beloofd wordt, wordt waar gemaakt en de geur is heerlijk!
Neem daarbij de hoeveelheid in combinatie met de kwaliteit en de prijs, en you wanna buy this!

De Wella Pro-Series liggen in de schappen bij de bekende drogisterijen (Kruidvat, Etos, DA, Trekpleister etc.) en zijn er in 4 varianten (color, volume, repair & shine). De flacons bevatten 500ml product en per flacon shampoo of conditioner betaal je €4,99.

Heb jij deze nieuwe Wella shampoo's al getest?

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik heb ze nog niet getest.
Maar ze klinken wel goed. Er word ook veel reclame over gemaakt.
Liefs, xxx

Keirastyle zei

Klinkt goed, ik wou Syoss proberen, maar ik ga toch maar eerst voor deze :)

Anoniem zei

De shampoo en de conditioner hebben een zwaare silicoon namelijk dimethicone.
En de shampoo heeft 2 zware sulfaten, Ammonium Laureth Sulfate en het nog zwaardere Ammonium Lauryl Sulfate. Jammer niks voor mij dus!

Marielle

Anoniem zei

Heb syoss en wella pro series gekocht. De syoss eerst getest en ben er zeer tevreden over! Nu ook de wella nog testen, maar wil het voor langere tijd gebruiken om echt resultaat te kunnen zien. Daarom eerst de syoss opmaken en dat duurt nog wel even met zo'n grote fles :p

Anoniem zei

Hoe kan dat nou, een conditioner met SLS?

SLS is het stofje in de shampoo dat de hoofdhuid afschraapt/het vuil losweekt. In een conditioner hoort SLS nooit thuis....