maandag 14 februari 2011

Review; The Body Shop 'Wild Cherry' body scrub

Photobucket

Op Schiphol maakte ik ook vriendjes met deze mini variant (50ml) van de Wild Cherry body scrub, van The Body Shop. Er was op dat moment sale, en daar heb ik het even goed van genomen, haha!
Ik had nog geen ervaringen met een TBS scrub, en dit leek me een fijne kennismaking. Hup, in het mandje ermee! Ik was erg benieuwd, en testte de scrub eenmaal thuis, direct uit.

Photobucket

Photobucket

Hij ziet er delicious uit, mooi rood met fijne pitjes erin. De scrub ruikt ook écht naar kersen. Net als met alle fruitige-producten van The Body Shop, ruikt het naar échte kersen en niet naar een chemisch fabriceersel.
Maar wat belooft deze scrub ons?

De 'Wild Cherry' body scrub volgens The Body Shop:
'Body scrub verrijkt met de verrukkelijke olie van de zoete kers. Helpt de huid te stimuleren en dode huidcellen te verwijderen. Laat de huid zacht en glad aanvoelen, geparfumeerd met een lichte, frisse kersengeur. Geschikt voor normale huid.'
Hoe gebruik je de scrub?
Onder de douche royaal over de huid masseren met ronddraaiende bewegingen en vervolgens afspoelen.

Welke ingredienten bevat deze body scrub?
Aqua (water), Glycerin (glycerine), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polysorbate 20, Propanediol, Alcohol Denat., Juglans Regia Shell Powder (gemalen walnotendop), Caprylyl Glycol, Mel (honing), Panthenol, Carbomer, Parfum, Actinidia Chinensis Seed (kiwipitjes), Propylene Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Bertholletia Excelsa Nut Oil (paranotenolie), Prunus Avium Seed Oil (olie van de zoete kers), Sodium Hydroxide, Benzophenone-4, Limonene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Disodium EDTA, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Linalool, Sorbitol, Alpha-Isomethyl Ionone, Prunus Avium Fruit Extract (extract van de zoete kers), Denatonium Benzoate, t-Butyl Alcohol, kleurstoffen: CI 17200, CI 15510.
Photobucket

Hoe bevalt de scrub?
Wat mij als eerste opvalt, is de jellyachtige textuur waarin de pitjes zich bevinden. Echt een rode gelachtige substantie! Na het aanbrengen en inmasseren merk ik ook dat deze scrub een stuk zachter voor mijn huid is dan de Hammam Hot Scrub van Rituals die ik anders gebruik (zeezout scrub). En dat is opzich best lekker, for a change!
De scrub ruikt heerlijk naar kersen en maakt mijn huid glad en zacht. Nadat ik uit de douche gestapt ben, ruikt mijn huid nog lichtjes naar de kersen. Me likey!

Photobucket
Licht geblend

Conclusie:
De 'Wild Cherry' body scrub is een hele fijne scrub wanneer je op zoek bent naar een fruitig exemplaar, die mild, maar toch grondig, je huid aanpakt en schoon scrobt. Precies wat een scrub moet doen, maar niet op een aggressieve manier dus.

De 'Wild Cherry' body scrub is verkrijgbaar bij The Body Shop in een pot van 200ml (net als een full-size body butter) voor €15,00. Ik kocht dit 50ml potje in de sale voor €3,00, maar of dit formaat er standaard is, durf ik niet te zeggen.

Welke body scrub gebruik jij?
En hoe vaak gebruik je die?

7 opmerkingen:

Unknown zei

Wat een schattig potje! :D Heel erg fijn om te lezen hoe je er over schrijft, super leuk!

Ik gebruik zelf helemaal geen bodyscrub. Ik moet toch maar eens een goede gaan kopen. Ik gun mijzelf vaak geen tijd voor dat soort dingen..

Anoniem zei

Ik heb die van I love .... Die is ook zo lekker. Ik gebruik die eens per week.
Deze ziet er ook heel goed uit. Hij zou vast heerlijk ruiken.
Liefs, xxx

Unknown zei

KERSEN!!!scrub! o_O Moet hebben :D

Tessa zei

Bij onze bodyshop staat er nooit iets in die geur open om aan te ruiken! en ik durf het dus nooit op de gok meenemen :(

Anne (peachyblushes) zei

Klinkt goed. Ik scrub veel te weinig, soms zelfs maar 1x om de twee weken. Toch maar eens een gewoonte van maken mss :p

Mitchin zei

Klinkt heerlijk! (leuk bedacht van Body Shop met die kiwi-pitjes =)) Lijkt op een watermeloen =))

Jorna zei

@Anne; Ik soms nog wel minder vaak *blush*. Slecht slecht slecht! Maar dan is het wel éxtra lekker wanneer je het wel doet. :P