maandag 21 februari 2011

What's On It's Way; Boozyshop.nl

Photobucket

Mijn nieuwe no-buy-periode zou van start gaan, na al het moois dat de postbode afgelopen weekend bracht! Maar dat kan niet met een zielig bodempje Rosebud, wat nu nog in 't tinnetje zit. Helemáál niet voor ik op vakantie ga! Als je mijn blog al langer volgt, kan het zijn dat de combinatie Rosebud & vakantie je bekend voor komt.
Nee, ik ga niet graag op reis zonder mijn meest geliefde lipbalm. Ik besloot dus, nu ik nog een maandje te gaan heb, mijn kans te grijpen en een nieuw tinnetje 'Original' aan te schaffen. En ach, ook direct een tinnetje 'Strawberry' Rosebud.
Vervolgens kwam ik meer 'I still want to try!'-dingetjes tegen en mijn loon was vandaag weer gestort. Mijn eerste bestelling bij BoozyShop.nl heeft plaats gevonden, jongens en meisjes! Kijk mee naar wat ik bestelde!


Photobucket


Prrrr! Ik heb nu alweer zin in mijn pakketjeee! :)
De Beauty Blender (+ cleanser, ik koos voor de starterskit) stond al langer op het programma, maar het kwam er steeds maar niet van. En als dit sponsje nou echt zo perfect is en kwasten vervangt, wat betekend dat dan? Meer ruimte voor make-up in mijn koffer natuurlijk, woeehoee!!
De INM Out The Door topcoat... Ik kan er niet meer zonder sinds ik mijn mini kreeg die ik won bij LushiousBeauty.nl, de meeste fijne, snel droge, glanzende topcoat die ik tot nu toe getest heb.
Daarnaast wilde ik ook wel eens kennis maken met Diamond Cosmetics, die fijne lakjes schijnen te hebben. Omdat ik zelf geen kleur op het verlanglijstje had staat, koos ik voor een verrassingspakket. Boozyshop gaat twee lakjes voor me uitkiezen van DC. Ik ben heel benieuwd, haha.

Zo, en nu koop ik NIKS beauty-gerelateerds meer (tenzij écht nodig!) tot ik terug ben in Nederland (midden april).

Heb jij wel eens iets besteld bij Boozyshop.nl?

8 opmerkingen:

Roxanne zei

Boozyshop is een hele fijne winkel en de service vind ik echt altijd perfect! Ik heb mijn 88 palettes van Boozyshop en wat nagellakjes van Diamond Cosmetics. Nog wel meer dingen hoor, maar die zijn nu (helaas) niet meer terug te vinden op de webshop.

Jorna zei

Gaaf! Ik lees ook regelmatig super positieve dingen over BoozyShop, dus ik was benieuwd.
Ik bestel meestal uit Amerika, dus vandaar dat ik er nog nooit iets besteld had. ;)

sanne gronert zei

echt iedereen heeft het over die topcoat, hij moet wel heel erg goed zijn

Jorna zei

Hij is ook érg goed! Ik wilde er ook niet aan, maar sinds ik mijn mini-variant won, kan ik er NIET meer zonder, en dat zegt wat. Mijn eisen qua topcoat liggen écht hoog.
Binnenkort een review over de INM's!

Lies zei

Boozyshop is echt een hele goede webshop! Ben er erg over te spreken :)
Wil de beautybleder ook al zo lang, maar hij staat nog steeds op mijn verlanglijstje! Als mijn loon gestort is ..... :p

Kalypso zei

Er is voor mij ook een pakketje onderweg. Hihi. Ik ben heel benieuwd naar de Beautyblender. Inderdaad meer ruimte in de koffer.
Liefs, xxx

Jorna zei

Believe it or not; Ik heb mijn goodies al in huis!!!!!

Anoniem zei

One more issue is video games usually are serious as the name indicated with the main focus on knowing things rather than enjoyment.
Although, we have an entertainment facet to keep the kids engaged, just
about every game is frequently designed to work towards a specific group of skills or area,
such as math or scientific discipline. Thanks for your write-up.


Here is my homepage fuck book