donderdag 10 februari 2011

What's On It's Way? TransDesign.com!

Photobucket

...Gutgut, I did it again! Ik heb gisteren twee bestellingen geplaatst. Niet alleen de Haarshop.nl heb ik blij gemaakt met een fikse bestelling, ook TransDesign.com heeft weer een order van mij ontvangen!

Eigenlijk heeft het wel een reden, namelijk de Anchors Away-collectie die China Glaze onlangs uitbracht. Ik had een aantal zeer mooie lakjes gespot in die collectie en die wilde ik gaan bestellen. Eigenlijk in Nederland.
Wat me weerhield zijn de ontzettende prijzen hier, voor één CG-lakje €6,95 per flesje!
Ik weet gewoon dat ze in Amerika $2.99 kosten per flesje (bij de Wholesalers) en dat is omgerekend €2,19 per flesje China Glaze! Vandaar dat ik zwichtte en direct de verplichte 9 lakjes bestelde bij TD. What a crime, haha!

Wat heb ik besteld?
- 'Black Mesh' (in de pre-sale, vanaf 11 feb verkrijgbaar) Crackle Glaze
'Ahoy!'  (Delightfully intense pink that flashes with reflective glass speck) Anchors Away
- 'Hey Sailor'  (Vibrant crème red) Anchors Away
- 'Pelican Gray' (High shine, cool toned grey crème) Anchors Away
- 'First Mate'  (Sophisticated and rich navy crème) Anchors Away
- 'Below Deck'  (A flirty mix of taupe and violet) Anchors Away
- 'Stella' (A beautiful red-based purple) Retro Diva
- 'Wagon Trail' (A black base packed with olive greenish gold shimmer) Retro Diva
- 'Empowerment' (A soft baby pink with the slightest hint of glitter) Fight Like a Woman, Breastcancer Awareness

De Pupa-Nail Art Kit met de zwarte crackle was uitverkocht toen ik erom kwam, en de Black Shatter van OPI is ook nergens meer te verkrijgen, dus ging ik voor een Crackle uit de nieuwste China Glaze-LE die morgen in de verkoop gaat, 'Crackle Glaze'. Allerlei verschillende kleurtjes crack-polish (wit, grijs, zwart, paars en minty!). Ik ben blij dat het me nu toch gelukt is een zwarte crackle te bemachtigen, haha.

Waar bestel jij je nagellakjes?

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuke bestelling! Ik heb alleen Stella, die is erg mooi! Ben wel benieuwd naar die CG crackle

Jorna zei

Haha, ik had niet anders verwacht gezien Stella paars is. ;)
Ja ik ben ook erg benieuwd naar die kraak-lak! We zullen t ondervinden!

Germa Brokschmidt zei

Hey Jorna,

Nog gefeliciteerd met je Birthday! *<:-D
Leuke bestelling heb je geplaatst! Ik heb vandaag een pakketje binnen gekregen via nailpolishfashion.nl daar zijn de china glaze lakjes €5,50. Ik heb mom's chiffon (vel roze), Atlantis ( echt super mooi, blauwe glitter nagellak, google-en!) Custom Kicks (een tiffany blauwe kleur met een hele fijne gouden shimmer) Far out (oud roze met goude shimmer) White Cap (ook van anchors away!) en go go pink (mooi baby roze). Ben erg echt super blij mee! Heb atlantis al gelijk op gedaan! Ik ben benieuwd naar jou lakjes. Heerlijk nagellak swatches kijken! Van nagellakjes heb je nooit genoeg! ghehe

Groetjes Germa

Kelly zei

Super leuke bestelling. Ik heb ook wel eens bij TD besteld. Super goede service en het is hier super snel! Ik bestel ook heel veel ebay en ik vraag en daar dan of ze de shipping kosten kunnen combineren! Dat scheelt ook weer geld.

Ik ben heel erg benieuwd naar the crackle polish van China Glaze.

Jorna zei

@Germa; Haha, dat is waar. :) White Cap heb ik een dupe van, DA Glam&Glitter in 101 (zoek maar even op de blog!). €5,50 voor één lakje vind ik ook nog vrij duur, vergeleken met wanneer je het uit Amerika laat komen.

@Kelly; Inderdaad! :) Ik doe niet zoveel aan eBay, waarom weet ik eigenlijk niet. Haha.

Nagellak is gewoon liefde. <3

Anoniem zei

Woooh, ik ben heel benieuwd. Ik heb nog nooit daar iets besteld. Maar inderdaad; nagellak is liefde <3
Liefs, xxxxx

Bibiane zei

Oooh ik ben zo'n schijterd die niet online durft bestellen... Ik wil super graag het Serena setje van OPI, maar het heeft vertraging opgelopen in Antwerpen. Wordt nu maart ipv januari :( Wil ooit wel eens elf nagellak bestellen... :)

Chiara zei

Mooie bestelling!
Met verzendkosten erbij gerekend wordt het al wel wat minder voordelig. Maar ik koop ze ook (vrijwel) nooit in Nederland hoor. Een nagelsalon in mijn dorp vraagt zelf €11 voor een flesje China Glaze!!
Ik heb van de nieuwe collectie Ahoy, Sea spray en White cap op mijn lijstje staan. Nu nog even een gelegenheid bedenken waarvoor ik ze mag bestellen :p Tips?

Anouk zei

Haha je hebt lekker veel besteld. Ik ken de site wel, maar heb er nog nooit wat besteld.

Jorna zei

@Bibiane; Ah, wat jammer. Hopelijk krijg je nog goed nieuws dat het tóch eerder wordt! ELF-nagellak wil ik ook nog eens proberen. Voor €1,00 kun je je oo geen breuk vallen.

@Chiara; Sssssst! ;) Haha. Nee dat klopt, maar het geeft wel een goed excuus om direct weer 9 nieuwe lakjes aan te schaffen. ;) In totaal was ik, incl. verzenden, ongeveer €35,00 kwijt. Voor negen lakjes! €11,00?! Per flesje?! Jaiks... Nailsalons he... Haha! Tips? Valentijnsdag! Anders moet je wachten tot Pasen :P.