zaterdag 19 maart 2011

Bleu de Chanel Pour Homme

Photobucket

Eén van de allerlekkerste geuren voor mannen; Bleu de Chanel! Sinds afgelopen zomer ligt deze geur in de schappen, maar hij is nu al niet meer weg te denken van de badkamerplankjes van veel mannen.
Ook mijn man moest eraan geloven, want toen ik hem van Schiphol zou oppikken, begin januari dit jaar, ben ik ook nog even lekker gaan shoppen daar. Ik had deze geur al vaker in mijn handen gehad om er lekker aan te sniffen, maar toch weer weggezet. Manlief is namelijk, en zoals ik begreep is hij daar niet alleen in, niet zo zuinig met zijn parfummetjes (2x per dag douchen en 2x per dag flink sprayen met zijn parfum). En om zo'n Chanel parfum er dan in een week door te jagen.. Iets te veel van het goede! Inmiddels is het flesje leeg en heeft het twee weken geduurt (trots dattie was! ...), maar ik heb er flink van genoten! Misschien nóg wel meer dan dat hij deed, haha.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Het flesje is strak en prachtig van kleur. Donkerblauw, bijna neigend naar zwart. Super chique! Verder mag het CC-logo natuurlijk niet ontbreken. Die staat dan ook op de dop en op het dekseltje van het doosje. De dop is trouwens magnetisch! Hij wordt echt terug op de fles gezogen.

De geur is ontwikkeld door Jacques Polge, Chanel's huis-parfumeur. Bleu de Chanel is een houtachtige, aromatische geur.
Het parfum bevat o.a. de volgende geurnoten: Pink peppercorn, citrus, peppermunt, nootmuskaat, vetiver, grapefruit, cedar, labdanum, jasmijn, patchouli, gember and sandalwood.

Klinkt als een fijne, mannelijke cocktails, doesn't it? Ik ben in elk geval helemaal verliefd op de geur van dit heerlijke parfum. Toen ik de foto's maakte van het flesje, kreeg ik weer een vleug in mijn neus en dacht toen; "LAMIN!" Hahaha, de geur doet me dus echt aan mijn man denken. Knappe parfum die dát voor elkaar krijgt (naast 'Le Male' van Jean Paul Gaultier)!


Welke geur vind jij lekker voor mannen?

4 opmerkingen:

Lacquer Addicts Anonymous zei

Hee een mannenberichtje ;) Ik vind Antidote van Viktor en Rolf echt heerlijk voor mannen!

Anoniem zei

Heerlijk, ik kan de geur hier al ruiken. Dat is een heerlijk luchtje voor mannen.
Liefs, xxx

Myrna zei

Hier heb ik al zoveel goede dingen over gehoord, moet em ook eens gaan ruiken ookal heb ik geen man :P dat ene geurtje van Jean Paul Galtier, dat blauwe mannenlichaam flesje, vind ik ook heerlijk!

Alyssa zei

Lijkt een heel fijn geurtje te zijn :)