dinsdag 22 maart 2011

Mee op vakantie; Tijdschriften

Photobucket

Nu jullie dit lezen heb ik de meesten al wel helemaal uit, vrees ik. Ik neem altijd een hele berg tijdschriften mee op vakantie, can't go without them! Heerlijk wanneer ik die 6 uur in het vliegtuig moet volbrengen, en ook fijn wanneer ik thuis ben (in Afrika) en lekker op bed lig te 'chillen'. Lezen staat voor mij gelijk aan vakantie. Ik heb er niet altijd even veel tijd voor wanneer ik 'gewoon' in Nederland ben. Ik kan dan ook alleen maar lezen wanneer ik in bed lig, apart he? Haha!
Vandaag laat ik jullie zien welke tijdschriften ik meenam op vakantie naar Gambia!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Allemaal fijne glossy's zoals je ziet! Ik houd van glossy's! Ik ben een aantal jaren abonee geweest van de Glamour, maar dat heb ik opgezegt omdat ik klachten had waar ik nooit één reactie op terug kreeg.
Toch koop ik hem nog welke maand, heerlijk blad!
Ik ben i.p.v. de Glamour toen abonee geworden van de Marie Claire, waar net wat meer inhoud inzit. Echt mijn favoriete mag! Een aantal keren per jaar zit er een Beauty Mag bij de Marie Claire, een klein blaadje vol beauty nieuws, tips, tricks en how-to's. Love it! Die zouden ze gewoon ook maandelijks moeten uitbrengen. Ik schreef al eens een artikel over de Beauty Mag. Hij zit deze maand dus in elk geval weer bij de MC!
Verder heb ik sind een paar maanden de Grazia ontdekt, ook een fijn blad, de Stars is ook favoriet en koop ik sindskort ook elke maand, en de Cosmopolitan (hier maart + april) neem ik standaard mee op reis.
Ik verslind alles met letters op vakantie (ik vermijd deze glossy's dan ook hermetisch en met heel veel moeite wanneer ik ze al in huis heb vóór mijn vakantie. Geen lettertje wordt eruit gelezen tot de dag van vertrek, haha). Tot de laatste woordjes en zinnen zuig ik alles in me op. Ik vind dat zo heerlijk! Ik kan de hele dag wel lezen! Omdat ik natuurlijk niet ga cultuur snuiven (ik kom sinds mijn 9e in Gambia, mijn ouders hebben daar een huis, mijn man is Gambiaan, en eigenlijk is Gambia naast Nederland, op een gedeelde eerste plaatst mijn thuis), heb ik daar heerlijk veel tijd voor. Binnenkort lees je hier welke boeken ik meenam!

Neem jij ook altijd tijdschriften mee op vakantie?
Alleen voor de reis of ook om op je vakantieplek van te genieten? En welke tijdschriften lees je over het algemeen graag?

6 opmerkingen:

Kelly zei

Ik neem ook altijd erg veel tijdschriften mee op vakantie! Ik vind het heerlijk om even op bed te lezen, of lekker op een stoel bij het zwembad!
Leuk artikel meis!

Anoniem zei

Ik neem ook altijd verschillende tijdschriften mee :D heerlijk lezen om de tijd te dooien.
Liefs, xxx

Madelon zei

Ik koop eigenlijk alleen tijdschriften als ik in het ziekenhuis lig. Dan lees dit lekker weg :)

Anoniem zei

wat super cool dat je Gambia een tweede huis voor je is! :D ben je meer daar, of hier? en waarom schrijf je er nooit eens iet sover, wat vreselij interessant en tof. :D

Alyssa zei

Ik heb zo'n pakketje gekocht met de Beau Monde en Grazia, en daar zat die Beauty Mag ook bij :) indd heel leuk blaadje.

Ik wil graag een abonnement op de Jackie..das mijn favoriete blad :)

Nathalie zei

Ik werk voor tijdschriften en kan niet zonder. Niet alleen voor vakanties, maar gewoon altijd. Een keer per week ga ik naar de boekhandel en sla ik mijn slag ;) Van Grazia tot 101 woonideeën en Columbus.