zaterdag 12 maart 2011

Catrice 'As Lively As Ever' Duo Blush (Floralista LE)

Photobucket

Eindelijk heb ik de duo-blush van de laatste Catrice Floralista LE dan ook in mijn bezit! De blush komt in één kleur, 'As Lively As Ever', en ziet er prachtig uit! Het had wat voeten in aarde om hem te scoren, maar ik ben blij dat ik de laatste poederdoos uit het schap heb weten te plukken. It's simply gorgeous! Het is dan een duo blush, maar eigenlijk heb je 3-in-1 blushes in huis, met dit product. Je kunt de kleuren mengen, of beide kleuren los gebruiken. Ideaal voor een toefje lentje op je toet!
Wat ik heel fijn vind aan deze prachtige poederblush, is de finish; hij is compleet mat! Geen glansje, geen glittertje, geen shimmers. Helemaal mat! En dat maakt hem super draagbaar! Lees snel verder voor meer foto's en informatie!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

De pann waar het poeder in komt is lekker groot. Je kwast past hier zonder problemen in. Je kunt zelfs zonder problemen beide kleuren apart oppakken. De gepresste bloemen in het poeder maken het geheel af.
Deze blush is een ware musthave wanneer je een blush-addict (like me!) bent. Het poeder is lekker gepigmenteerd en geeft een mooie, natuurlijke blos op je wangen.

Photobucket
Van links naar rechts; roze, peachy & gemengd

Ik ben in elk geval heel blij dat ik deze blush nog heb kunnen scoren. Hij is volgens mij erg gewild (vind je het gek!), want hij is overal snel uit de schappen verdwenen. Snel naar de Kruidvat rennen dus, want de Floralista-collectie is limited verkrijgbaar!

De duo blush 'As Lively As Ever' kost €3,99, en dat is geen geld voor praktisch 3 blush-tinten. Ik vind de blush een fijne aanvulling op mijn blush-stash!

Heb jij al producten gescoort uit de Floralista LE van Catrice?

11 opmerkingen:

Anoniem zei

Die heb ik ook. Hij is zo mooi. Hij is inderdaad gewild. De schappen zijn hier ook leeg.
Liefs, xxx

Merel zei

Ik wil hem zo graag! Ik hoop dat ik maandag even naar de stad kan. (=

Mitchin zei

Mooi! Bijft het ook lang zitten?

Vief zei

Super mooie blush!

miszblondiej zei

Mooie kleur.

Jorna zei

@Kalypso; Wij blij dat we 'm toch bemachtigd hebben! ;)

@Mitchin; Ik heb geen problemen ondervonden met de houdbaarheid. :)

Beautygirl zei

Ik had hem ook gekocht,
kwam ik thuis. is hij kapot..
nja ik heb hem weer beetje heel gekregen,
maar zo mooi als hij bij jou is,
is hij bij mij niet meer.

Tessa zei

Hmz door jou wil ik deze misschien toch nog gaan halen! Ik heb niet super veel matte blushes en dat is toch wel handig om te hebben he ;)

Jorna zei

@BeautyGirl: Oh dat is zuur zeg! :( Hoe heb je hem proberen te maken? Wanneer de beide kleuren helemaal brokjes zijn geworden kun je het beste alles in een kommetje fijn stampen (tot echt een poedertje) en het vervolges met alcohol (minimaal 70%) terug in de pan gieten en stijf aandrukken met een stukje katoen (zie YouTube, kapotte oogschaduw pressen). Dan heb je niet meer een duo blush, maar wel een mooi geheel!

@Tessa; Absoluut, vaak bevatten blushes toch wel iets van shimmer, maar deze dus niet. Binnenkort zien jullie 'm vast voorbij komen in een FOTD!

Carola zei

Ik wil deze ook zo graag, maar de kruidvat bij ons is altijd traag met nieuwe LE's.
Afgelopen week stond het urban baroque display er nog en de catrice lakjes zijn nog niet eens afgeprijsd.

Jorna zei

Ik dacht dat ze hier ook nog niet afgeprijst waren, maar onder de lakjes zitten van die gekleurde stroken met de kleuren van de lakjes en daar staat op welke lakjes 50% korting hebben. :)