donderdag 3 maart 2011

DA Huismerk 'Baked Eyeshadow'

Photobucket

Dat DA zijn huismerk-schap aangepakt heeft, kon je al lezen in het review over de twee Glam & Glitter-nagellakjes (die trouwens een dupe bevat voor 'White Cap' van China Glaze's Anchors Away-collectie!).
Toen ik bij de DA was, en deze schatjes zag liggen, ze swatchte en vervolgens bewonderend bleef kijken naar de pigmentatie, wist ik dat ze met me mee naar huis zouden gaan!
Ik koos in eerste instantie voor twee kleurtjes, een goudkleurige wit en een donkergrijze/zwarte kleur met zilveren shimmers. Eenmaal bij de kassa aangekomen, bleek er een 2+1 gratis op het DA huismerk-actie te zijn. Ik kon dus nog een gratis product kiezen! Ik koos voor de lavendel/lilapaarse kleur uit dezelfde baked-lijn. Kijk snel verder voor meer foto's!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

De oogschaduws hebben helaas geen naam, maar een nummer-reeks. Alle 3 de oogschaduws beginnen met '3529', gevolgt door een (denk ik) kleur nummer. De witgouden kleur is '102', de lilakleur '103' en de zwarte kleur heeft nummer '109'.
Jammer vind ik dat altijd, een leuke naam blijft vaak beter hangen dan zo'n nietszeggend nummertje.
De dubbele sponsapplicator zit heel handig in de deksel verwerkt, met twee pinnetjes. Ik gebruik deze zelf nooit, maar het idee is hardstikke goed. Daar is over nagedacht, en dat vind ik altijd goed om te ontdekken!

Ik hou ontzettend van gebakken make-upjes. Ik ben dol op mijn MAC Mineralize Blushes, Pupa 'Luminys Baked Bronzer' Etos Baked Duo, Baked Duo van 2B, Baked Duo van The Body Shop, Baked e/s en bronzer van Etos! Ik moet altijd kijken bij baked producten, en vaak koop ik er dus ook wat van. Just love it!

Maar nu op naar de pigmentatie van deze drie mooie poeders. Hoe is die? Hardstikke goed. In de winkel waren de testers natuurlijk al vaker geswatcht, en toen ik er alleen al naar wees had ik een pigment-bom op mijn vinger!
Bij deze nieuwe schaduws zit er nog een 'overlay'-laagje op, die je wel vaker tegenkomt bij baked producten. Wanneer dat laagje eraf is zal de pigmentatie nog intenser zijn!

Photobucket
'102', '103' & '109'

Photobucket
'109', '103' & '102'

Ik ben vooral helemaal fan van '102'. Ik was al een poosje op zoek naar een mooie witgouden kleur, als mooie highlighter. Qua kleur lijkt deze vrij veel op MAC's 'Shroom', die ik al een dik jaar als highlighter gebruik, onder mijn wenkbrauw. Deze is alleen een tikje meer zichtbaar en shimmery.
Ik vind deze poedertjes prachtig! Hele fijne budget mono's met een prachtige shiny finish door de baked textuur.

Per Baked Eyeshadow mono betaal je €3,99, wat een prima prijs is. Er is nu dus een 2+1 gratis actie op het DA huismerkschap (op ├ílle cosmetica, dus!).

Houd jij van 'baked' producten?

1 opmerking:

Anoniem zei

Dat kwastje is heel apart. Maar het lijken mij fijne oogschaduws.
Liefs, xxx