donderdag 3 maart 2011

Nieuw; Escada 'Taj Sunset' (limited zomergeur 2011)

Photobucket

Elk jaar brengt Escada in beperkte oplage een nieuw zomerparfum uit. Sinds 'Pacific Paradise' (nog steeds mijn absolute favoriet) uit kwam in 2006 ben ik die-hard Escada-fan geworden, en kijk ik elk jaar weer uit naar de limited editions van de (vaak) mierzoete parfums. I just love it!
Ik heb al heel wat flesjes versleten, en momenteel heb ik nog twee LE's op mijn kaptafel staan, 'Moon Sparkle' & 'Ocean Lounge' (uit 2008 en 2009). Daar is dit jaar's LE bijgekomen in de vorm van 'Taj Sunset'. Ik had er al wat over gelezen op een blog, en hij leek me niet heel interessant. Toch moest ik even sniffen toen ik hem tegenkwam in de winkel en... I fell in love again!

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Escada-logo in de dop gegraffeerd

Photobucket

Photobucket
De prachtige orientaalse fles

Photobucket

De fles is weer rpachtig vormgegeven. De bloemen zitten op de achterwand van de fles, en schijnen door nar de voorkant. Als je de fles ziet, kun je al een beetje raden wat voor soort parfum erin zit; Zoet! En ik houd ontzettend van zoete parfums!! 'Taj Sunset' is tegelijkertijd ook fris van geur, en doet je instantly denken aan zomer, zon en lekkere cocktails op een terras. Echt een 'good mood'-parfum!

Photobucket
Geurnoten van Escada's 'Taj Sunset':
Top: Alphonso mango, bloedsinaasappel
Hart: Waterbloemen, yambovrucht
Basis: Kokoscreme, muskus

Zoals je ziet, a tropical fruitshake! En hij is écht super lekker! Je moet er wil van houden, zo'n zoetig parfummetje die vervolgens wel wat frisser en warmer wordt van geurtoon, maar wanneer je er van houd, zul je deze parfum lief hebben met heel je hart (en neus, vooral!). Hij is écht écht écht heel lekker!
Deze gaat mee in de koffer, in maart, naar Afrika! <3

Wat vind jij van zoete/fruitige parfums?

3 opmerkingen:

robin zei

ga hem zeker testen als ik hem zie, ik wil al een tijdje een nieuwe parfum maar blijf elke keer toch bij chanel hangen.

Jorna zei

Chanel blijft wel, deze Escada-geurtjes niet. ;)
Maar, Chanel is ook heerlijk! Heb er ook een aantal geuren van. <3

Anoniem zei

Die lijkt mij echt heel lekker. Hihi, in de koffer. Ik neem ook altijd zoveel mee. Lekker geurtje.
Liefs, xxx