vrijdag 11 maart 2011

Review; TIGI Rockaholic 'Livin' The Dream' Daily Conditioner

Photobucket

Het laatste review over de TIGI-producten die ik via Haarshop.nl heb besteld, gaat over deze conditioner uit de Rockaholic-deelcollectie. Een product wat ik vooral kocht om een conditioner te hebben bij de Dumb Blonde-shampoo. Ik koos de goedkoopste TIGI-conditioner die ik kon vinden, en dat is deze stoere oranje tube met de naam 'Livin' The Dream'. Een beetje een bij-product dus, waar ik niet echt verwachtingen van had, al leken de beloftes perfect aan te sluiten bij mijn droge afro-like-haar.
Dit product heb ik dan ook direct 's avonds getest, in combinatie met de Dumb Blonde-shampoo. En wat schetst mijn verbazing?!

Photobucket 
Photobucket

Photobucket

Dit 'bij-product' is één van de allerfijnste conditioners die ik ooít gebruikt heb! Hij maakt, direct onder de douche al, mijn haren glad, zacht, klitloos en hij laat mijn haar ruiken of ik bessenjam in mijn haar gekneed heb. Hij is écht heel erg lekker en verzorgend!

Wat beloofd de 'Livin' The Dream' conditioner van TIGI?

Photobucket

Zoals je ziet zit deze shampoo propvol antioxidanten (o.a. dus groene thee, goji bessen, gotu kola) die de gifstoffen uit je haar halen, aangevuld met multimineralen om je beschadigde lokken te repairen en hydrateren. "Brings balance back to hair after long nights of partying and styling product overdose."
Klinkt als een wonderconditioner, toch?

Hoe is de substantie?
De conditioner heeft een romige, voedende structuur met een gebroken witte kleur. Het is echt een cremeachtige substantie in plaats van de vloeibare structuur die conditioners vaak hebben. De substantie werkt prima, en is goed in je haar te verdelen.

Hoe ruikt de conditioner?
Héél sterk naar bessen. Ik vind het heel lekker nu ik de conditioner vaker heb gebruikt, maar de eerste keer was het een rare geursensatie omdat de geur vrij heftig is.Lekker fris en fruitig dus, met een tikje zure besjes.

Welke ingredienten bevat de conditioner?
Ik geef zelf niet zoveel om de ingredienten, en weet er ook te weinig van om er iets mee te doen, maar voor de dames die de ingredienten en samenstelling van producten wel belangrijk of interessant vindt:

Photobucket

Ik laat conditioners trouwens altijd een poosje in mijn haren trekken, wanneer ik onder de douche sta. Zo kunnen de actieve ingredienten goed inwerken. Vervolgens goed uitspoelen en helleuuu silky smooth and shiny hair!

Photobucket

Dit is in elk geval een TIGI product wat ik wél weer zou kopen! Want dit goedje verricht echt wonderen voor mijn gebleekte, dorre, manen! Grappig hoe je verwachtingen van een product soms niet overeen komen met de werkelijkheid. En dat is jammer, want deze 'Livin' The Dream' conditioner verdient het absoluut om in het zonnetje gezet te worden!

Iets voor jou, als je...
...Een romige, cremeachtige, conditioner prettig vindt;
...Als je van professionele (salon)kwaliteit haarproducten houdt;
...Als je pluizig, weerbarstig en onhandelbaar haar hebt, dat wel een extra'tje kan gebruiken;
...Als je niet schroomt een tikje meer te betalen voor een fijn product;
...Als je door het uiterlijk van de tube heen kunt kijken (it's not my taste, anyway... Haha!)

Laat maar, als je...
...Snel vet haar hebt;
...Niet van sterke bessengeuren (als in 'zwaar geparfumeerde producten') houdt;
...Liever een product koopt bij de drogisterij;
...Je van jezelf al handelbaar en glad haar hebt;

De 'Livin' The Dream' Daily Conditioner van TIGI Rockaholic kost €9,76 (normaal gesproken €12,20) voor een tube van 250ml. TIGI wordt alleen verkocht in kapsalons die met het merk werken en online, o.a. bij haarshop.nl.

Zou jij baat hebben bij zo'n antioxidanten-cocktail voor je lokken?

3 opmerkingen:

Perfectly Unordinary zei

Dat klinkt inderdaad erg goed! Ik houd wel van bessen, dus ik denk dat deze geur ideaal is voor mij.

Anoniem zei

Het flesje ziet er ook heel uitdagend uit. Klinkt onwijs goed. HMMM, die geur zal vast heerlijk zijn.
Liefs, xxxx

Moniek zei

Heerlijk spul inderdaad, en de geur is ook erg lekker. Ik begrijp dit product vaak in combinatie met de Tigi S Factor creamy molding wax. Daarmee creëer ik het optimale resultaat. Ben er ook achter dat online bestellen veel voordeliger is, kwam bij haarsale uit. Daar bestel ik nu mijn tigi producten. Via de volgende link kom je uit bij de S factor creamy molding wax: http://www.haarsale.nl/webwinkel/haarverzorging-13/gelwax-18/tigi-s-factor-creamy-molding-wax-6490/products_detail/