donderdag 10 maart 2011

Review; Too Faced 'Natural Eye Palette'

Photobucket

Ken je dat, dat je steeds reviews over één product ziet verschijnen en dat je dat product vervolgens steeds in je hoofd hebt? Ik had dat heel sterk sinds het 'Natural Eye Palette' van Too Faced ineens opdook op allerlei Nederlandse beautyblogs. Ik besloot dan ook dat palette aan mijn stash toegevoegt moést worden. Toen ik laatst bij de Sephora in Groningen was, sloeg ik snel mijn slag! En ik geloof dat dit alvast mijn beste aankoop van 2011 is!

Photobucket
Doosje op links, palette op rechts

Photobucket
Tekst achterop het doosje

Photobucket
Uitschuifbaar laa'tje met een kwastje/sponsapplicator erin

Photobucket
De 'guide'-kaartjes

De oogschaduw zit verpakt in een cute kartonnen palette. Het hele concept van dit palette is cute en goed doordacht. Ik houd ervan als er volop aandacht aan het hele product is besteed, en niet alleen aan de poeders. En dat heeft Too Faced absoluut gedaan!

Photobucket

Het palette bevat 9 oogschaduwkleuren; 3 highlighters, 3 ooglidkleuren en 3 creasekleuren, maar natuurlijk kun je alles gewoon zo gebruiken als je zelf wilt.
De kleuren in het palette zijn natuurlijk, maar niet natuurlijk in de meest simpele zin van het woord. Er zitten namelijk 3 verschillende looks in het palette (Day, Classic & Fashion) en met behulp van de huid-kaartjes zitten die binnen no-time op je oogleden, handig wanneer je nog niet zo goed bent met kleurencombinaties maken.
De kleuren zijn super gepigmenteerd, silllky soft & smooth (++++!) en erg gevarieerd (matte, shimmer én glitter in één palette!). En... Oh my, I think I fell in love with this make-up palette!

Photobucket
(van onder naar boven) Heaven, Velvet Revolver, Sexpresso

Photobucket
(van onder naar boven) Silk Teddy, Push Up, Erotica

Photobucket
(van onder naar boven) Nude Beach, Honey Pot, Cocoa Puff

Oooh, dat is toch gewoon prachtig?! Alle kleuren zijn pérfect met elkaar te combineren, echt heel gaaf!
De enige poeder die een last heeft van fall out is 'Nude Beach'. Die bevat behoorlijk was losse glimmers die op je wangen terrecht kunnen komen, maar handle with care en dan is deze kleur ook prima in orde.
Absolute favoriete kleur is 'Silk Teddy', boy-o-boy, dat is dé perfecte highlighter! Je ziet 'm zelfs in het donker lichtjes shinen (ik had een vriendin van me zaterdagavond opgemaakt, en in het gedempte licht van de kroeg zag ik hem haar ogen nog mooi oplichten!)!

Sinds ik het palette kocht heb ik hem bijna elke dag gebruikt. Love love love it! De kleuren zijn zo zacht en gepigmenteerd dat je ooglook er binnen no-time opzit! De schaduws blenden trouwens ook als een tierelier, heel fijn!

Photobucket
Snelle look met het Natural Eye palette

Dit is eigenlijk mijn signature-look; lichte kleur op het bewegende ooglid (Silk Teddy & Heaven), donker in de crease (Cocoa Puff & Push Up) en onder de ogen (Cocoa Puff), wit potlood op de waterlijn (Morning Dew van Catrice), een zwarte wing en lotsa mascara! Als highlighter gebruikte ik 'Silk Teddy'.

Hij lijkt vrij duur, dit palette. Ik betaalde er de volle €40,00 voor. Omgerekend betaal je dan €4,44 per oogschaduw!! En dan heb je het hele palette er gratis bij. Ik vind het allemaal wel meevallen. Helemaal gezien de kwaliteit die je ervoor terug krijgt en het heerlijke 'Waaauw!'-gevoel wanneer je dit palette pakt.
Een goede investering, helemaal wanneer je, net als ik, van aardetinten houdt!

Too Faced is te koop bij de Sephora, dit Natural Eye Palette kost daar €40,00. Op internet (eBay) zou je hem goedkoper (zo'n €25,00) kunnen krijgen.

Zou jij €40,00 uitgeven aan een oogschaduw palette?

6 opmerkingen:

Perfectly Unordinary zei

Ik ben niet zo'n fan van de dikke kartonnen verpakking (ik heb liever een platter paletje), maar de kleuren, oh my, die zijn prachtig!

Jorna zei

Hij is inderdaad minder handzaam, helemaal wanneer je 'm mee wilt nemen (weekendje weg/vakantie). Karton beschadigt sneller en deze dikke uitvoering neemt onnodige ruimte in. maar kommop, it's Eyecandy! Admit :P!

Tatjana zei

Erg mooi! :)

robin zei

honey pot is een van mijn favoriete kleuren!

Jorna zei

Ik heb 'Honey Pot' vandaag voor het eerst in een look verwerkt and I love it!

Anoniem zei

Ik ben zo jaloers. Die zijn onwijs mooi. Bij het zien van de swatches word je gewoon verliefd. Leuke review.
Liefs, xxx