woensdag 2 maart 2011

Tag: Stylish Blogger Award

Photobucket

Toegeven; Ik zag het wat laat, in mijn mailbox. Maar Charlotte van CherryCharlie heeft me getagged voor de Stylish Blogger Award! Ik kan me herrineren dat iemand anders me via de comments liet weten dat ik daar ook getagged was (ergens in januari), maar dat ben ik vervolgens weer vergeten (ik zocht het even op. Priyaa/Amber van Miss Make-up Beauty. Oeps, sorry! Dankjewel voor de tag, ladies! Super lief!

De regels:

- Bedank diegene van wie jij de award hebt gehad met een link naar zijn/haar site.
- Deel 7 dingen over jezelf.
- Geef 15 bloggers de award.
- Neem contact op met deze bloggers en vertel ze over de award die je hun gegeven hebt.

There we go! :)

1. Ik eet bijna geen gekookte aardappelen.
Als échte Nederlandse ben ik qua eetgewoontes niet typerend. Ik eet namelijk geen gekookte aardappelen, in de zin van aardappels, vlees en groenten. Ik geef de voorkeur aan rijst, véél rijst en pittig eten! Ik kook zelf Afrikaanse potjes (love it! Met veel knoflook, tomaat en pepers!) en kan hier ontzettend van genieten wanneer ik aan het eten ben. Nederlandse maaltijden eet ik een paar keer per jaar (vooral stamppot boerenkool!).

Photobucket
Benachin <3 Zelf gekookt en vis gefrituurd, haha.

2. Ik heb een grondige hekel aan racisme, discriminatie en elke andere vorm van onrechtvaardigheid.
Ik kan er gewoon écht niet tegen! Het laat me van binnen koken. Ik maak me dan ook grote zorgen over de populariteit rondom de PVV en Geert Wilders, op dit moment. Jongens, waar zijn we nou helemaal mee bezig?!? Echt, serieus! Ik hoop dat hij over niet al te lange tijd eens op zijn smoel valt, en mensen vervolgens niet meer op hem stemmen. Ik houd m'n hart vast voor de stemsessie van vandaag (Provinciale Staten)...

3. Ik hou niet van TV-series.
Omdat ik vaak 's avonds werk, kan ik onmogelijk de verhaallijnen blijven volgen. Vevrolgens vind ik het dan ook niks om een keer een aflevering te kijken. Just don't like it. :) Geef mij maar een goede film op DVD!

4. Ik heb 3 piercings en opgerekte oor-gaatjes.
Je bent 16 en je wilt wat... Dus rekte ik mijn oorbel-gaatjes op tot 10mm, oftewel, 1cm! 8mm stond mooier, maar op den duur wilde ik ze niet meer, en besloot ik ze terug te laten krimpen met niks erin. Mijn gaatjes groeien inmiddels niet verder terug en ik zit aan de 6mm (maar 8mm past ook nog steeds) vast, voor de rest van mijn leven. Tenzij ik me eraan laat opereren (dichtnaaien; no thanks!).
Verder heb ik een tongpiercing, een rookpiercing (oor) en een inverse navelpiercing.

Photobucket

5. Ik praat de hele dag, non stop, tegen mijn kat. Én hij praat terug!!
Ja echt! We voeren hele gesprekken! Sinds Lamin terug in Gambia is, en pap en mam daar ook naar toe gegaan zijn, zit ik voor het merendeel alleen thuis. Gelukkig is Bentley er dan, écht mijn lieve pantervriend! Ik zou niet meer zonder mijn stoere kater kunnen.

Photobucket
'Bierrrrtjuuuh?'

6. Ik drink bijna niet (meer).
Ik was altijd degene die wel van een borrel (of 4, 5, 6) hield, op feestjes en tijdens uitgaan. Tegenwoordig houd ik het vaak op Spa Blauw, een colaa'tje of een red bull. Ik ben er een beetje overheen, dat wilde stappen en dronken in de goot liggen en dan heel hard lachen. Ik zit liever thuis, besteed mijn geld liever aan fijne make-upjes en verzorgingsproducten dan aan alcohol, gives you a bad day afterworths, ook nog!

7. Ik ben voor het eerst in mijn leven op dieet, én succesvol!
Ik ben sinds 2,5 week aan het Weight Watchers-dieet geslagen, om de overtollge kerst en 'ik-ben-gestopt-met-roken'-kilo's eraf te krijgen (zo'n dikke 4/5 kg...), én het gaat goed! Ik ben sowieso al 1,5kg afgevallen. Ik weeg mezelf niet te vaak (twee keer in de week ongeveer) om teleurstellingen te voorkomen. En tot nog toe was ik steeds afgevallen. :) En het is écht heel gemakkelijk vol te houden. Als ik het kan, kan iedereen het, wat ik hooooou van eten en snaaien! Ik ben 1.76kg, en woog  een dikke 77kg. Not nice! Ik wil weer terug naar de 73kg en het liefst daaronder, maar we zijn op weg! Ik woog, de laatste keer op de weegschaal, dus 75,5kg! Love it, het voelt zo goed!!

En nu moet ik 15 mensen taggen... En dat vind ik behoorlijk lastig, gezien héél véél bloggers deze tag al hebben ingevuld. Dus mocht je hem nog niet hebben ingevuld, dan tag ik je bij deze!

Vinden jullie persoonlijke weetjes/stukjes leuk om te lezen op Fabulously Beautiful?

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik vind dit onwijs leuk. Zo kom je ook wat leuke weetjes over de blogster zelf te weten.
Liefs, xxx

Charlotte zei

Leuk om te lezen! Ik ben het helemaal 100% met jou eens wat betreft Wilders... Hij is een enge xenofoob en alle domme schaapjes lopen achter hem aan! Brrrr :S

Jorna zei

Precies, dankjewel! :)