dinsdag 1 maart 2011

TIGI Bed Head 'Smoothing Stuff for Dumb Blondes'

Photobucket

Je hebt hem natuurlijk al voorbij zien komen in de bestelling- & haul-artikelen van haarshop.nl. Vandaag deel ik mijn bevindingen met jullie over de Smoothing Stuff van TIGI.
Ik had nog helemaal geen ervaring met dit merk, en deze smoothing stuff is één van de drie producten die ik bestelde van TIGI. Ik was super benieuwd!
Deze haar creme is wel écht de eyecandy van de bestelling; wat een super cute bolletje is dit! De deksel is knallend (en glimmend) roze (ik kon mezelf bij het fotograferen dus niet-niet op de foto zetten...), de pot zelf is doorzichtig, waar de parelmoerigachtige haarcream doorheen schijnt, met een kartonnetje aan de onderkant met de tekst 'Smart stuff for dumb blondes'.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Als je het dekseltje eraf draait, kom je dit tweede 'dekseltje' tegen met een leuke tekst!

De verpakking verdient dus al dikke punten! Ik heb geen haarproduct gebruikt die daar tegenop kan!

Wat is dit voor spulletje?
"Dumb Blonde Smoothing Stuff van TIGI geeft glans, defrizz en voegt de perfecte finishing touch aan uw haar.

TIGI Bed Head Dumb Blonde Smoothing Stuff dit product is gemaakt door blondjes voor blondjes en alle kleuren tussenin. Smart stuff voor domme blondjes! Geschikt voor elk haar lengte of textuur. Stuff is licht en speciaal ontwikkeld voor de bestrijding van frizz en extra glans. Ook zeer geschikt voor stylen van uw haar. De Smoothing Stuff ruikt naar papaja."

Verder zit er een UV-filter in deze haarcreme, helpt je haar te hydrateren wanneer het beschadigt is door kleuren en chemische behandelingen. En dat willen we natuurlijk allemaal, en het liefst in één potje. TIGI does it! :)

Photobucket
Formaat

Photobucket

Photobucket

Hoe gebruik je deze haarcreme?
Je gebruikt de 'Smoothing Stuff' wanneer je je haar in model gebracht hebt. Je brengt een beetje product aan op je handen, verdeelt het vervolgens over je lokken en helleuuu shine and healthy-looking hair!

Hoe is de substantie?
Een beetje gel-achtig. Deze creme plakt verder niet, en bevat parelmoer-deeltjes die zorgen voor een fijne lichtweerkaatsing in dof blond haar. Door deze lichtweerkaatsende deeltjes ziet je haar er shine uit en verder zorgt de Smoothing Stuff ook nog voor minder pluis!

Hoe is de geur?
Snoeeeeepjes! Aardbeiensnoepjes! TIGI claimt de geur van papaya, maar die vind ik er niet zo één, twee, drie en terug (in Afrika hebben we 3 papaya-bomen in de tuin, hehe!) Hij doet me een beetje aan de HubbaBubba-kauwgom denken (jeweetwel, die knalroze, dikke kauwgomblokken die naar aardbeien smaakten (én roken!). Ik ben niet persee een zoetekauw, maar ik kan deze geur prima waarderen.

Photobucket
Parelmoeeeer! <3

Mijn bevindingen:
Deze haarcreme doet zijn werkje prima qua glans toevoegen en je haar een tikje minder pluizig maken, maar ik vind hem niet heel verzorgend. Ik gebruik de stuff dan ook náást mijn serums en olie'tjes. Wanneer ik mijn haar los draag, het gestijlt heb en nog een beetje product over mijn manen wil smeren, gebruik ik dit product. Het zorgt voor een hoop glans, zoete geur en helpt de laatste pluisjes weg te werken.
Het is niet een product waar ik niet meer zonder kan, maar wat op het moment een fijne toevoeging is aan mijn reeds gestijlde manen (die misschien toch meer verzorging nodig hebben dan deze creme kan bieden...).

De TIGI Bed Head Smoothing Stuff for Dumb Blondes is te koop bij kapsalons waar ze met TIGI werken, of online op o.a. Haarshop.nl. Voor een potje van 42 gram betaal je normaal gesproken €18,60 (wat ik vrij duur vindt), maar online betaal je er zo'n €14,89 voor.

Heb jij ervaring met de producten van TIGI?

6 opmerkingen:

Alyssa zei

Geen ervaring mee, maar ik vind de verpakking altijd superschattig uitzien en ik vind de parelmoerglans supertof :) ook lekker dat ie naar aardbeien ruikt!

Madelon zei

Die verpakking is echt superschattig en de geur klinkt me interessant in de oren :D

Yanou zei

Omg! Wat een schattige verpakking! (P.S.Kijkje op mij site?)

Perfectly Unordinary zei

Ik heb de Dumb Blonde conditioner! Maar die heeft zo geen supertoffe roze verpakking :)

Anoniem zei

Ik kende het nog niet maar na het zien van de substantie was ik verliefd. Wat een mooie product. Leuke verpakking trouwens. <3
Liefs, xxx

Jorna zei

@Perfectly Unordinary; Die conditioner wilde ik ook graag bij mn Dumb Blonde shampoo. Hij was helaas niet te verkrijgen via haarshop.nl.